بصیرت و ولایتمداری، لازمه عاقبت بخیری و سعادت است

مسول دفتر نمایندگی ولی فقیه در خراسان شمالی گفت: اهمیت بصیرت در انتخاب مسیر درست و همراهی با حق است. بصیرت، درک و فهم عمیق از حقایق دینی و مسائل زمانه است. در واقعه کربلا کسانی که بصیرت داشتند، متوجه حقانیت امام حسین (ع) و ماهیت ظلم و ستم یزیدیان شدند و با آگاهی کامل به ایشان پیوستند. در شرایط کنونی نیز، بصیرت و ولایتمداری، ضامن عاقبت بخیری همگان است.
کد خبر: ۷۵۹۴۸۰
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۵ - 02July 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان‌ شمالی، حجت الاسلام «علیرضا احمدی» مسول دفتر نمایندگی ولی فقیه در خراسان شمالی در آیین مراسم عزای سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) و یاران با وفایش با حضور سرهنگ پاسدار «مهدی الهی راد» مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان و کارکنان این اداره کل، ضمن تأکید بر اینکه داشتن بصیرت لازمه عاقبت بخیری است، اظهارداشت: اهمیت بصیرت در انتخاب مسیر درست و همراهی با حق است. بصیرت، درک و فهم عمیق از حقایق دینی و مسائل زمانه است. در واقعه کربلا کسانی که بصیرت داشتند، متوجه حقانیت امام حسین (ع) و ماهیت ظلم و ستم یزیدیان شدند و با آگاهی کامل به ایشان پیوستند. در شرایط کنونی نیز، بصیرت و ولایتمداری، ضامن عاقبت بخیری همگان است.

بصیرت و ولایتمداری، لازمه عاقبت بخیری و سعادت استوی با بیان اینکه مسأله بینش ژرف و بصیرت یاران امام حسین (ع) برای آن حضرت چنان حائز اهمیت بود که یکی از شاخصه‌ها و ویژگی‌های برجسته شهدای کربلا به حساب می‌آمد، افزود: انتخاب مسیر صحیحی که منجر به شهادت در راه خدا می‌شود، مناسب‌ترین گزینه برای انسان‌های آزاده است که آنها را به سعادت ابدی می‌رساند.

بصیرت و ولایتمداری، لازمه عاقبت بخیری و سعادت استوی با تشریح بصیرت عمیق انسان از جمله بصیرت اخلاقی، دینی و رفتاری، گفت: برخی از بزرگان با همه شأن و منزلتی که نزد امام حسین (ع) داشتند و بویژه قرابتشان به امام (ع)، آگاهانه و یا ناآگاهانه توفیق همراهی با آن حضرت را و شهادت در رکاب ایشان را از خود سلب کردند. عاقبت به خیری بصیرت و آگاهی نسبت به اعمال خویش است و بدون بصیرت نمیتوان عاقبت به خیر شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار