شهادت فرماندهان، عامل انسجام ملی و تقویت سرمایه اجتماعی است

امام جمعه نهاوند گفت: شهادت فرماندهان، اگرچه ضایعه‌ای بزرگ برای کشور است، اما به انسجام بیشتر مردم حول محور ارزش‌های انقلاب اسلامی منجر شده است.
کد خبر: ۷۵۹۵۳۰
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۷ - 02July 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از همدان، حجت‌الاسلام «محمد محمدی» امام جمعه نهاوند در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان، با اشاره به شهادت سرداران و فرماندهان، این رویداد را عامل تقویت وحدت ملی دانست و اظهار داشت: شهادت این عزیزان اگرچه ضایعه‌ای بزرگ برای کشور است، اما به انسجام بیشتر مردم حول محور ارزش‌های انقلاب اسلامی منجر شده است.

شهادت فرماندهان، عامل انسجام ملی و تقویت سرمایه اجتماعی است

وی با تأکید بر نقش بی‌بدیل مردم در شکل‌گیری و تداوم انقلاب اسلامی، افزود: انقلاب از دل مردم برخاست و امروز نیز بزرگ‌ترین سرمایه نظام، اعتماد و حضور آن‌هاست. از این رو، مسئولان باید پاسخگوی مطالبات مردم باشند و در جهت جلب رضایت آنان، صادقانه خدمت کنند.

امام جمعه نهاوند در ادامه به حوادث اخیر کشور اشاره کرد و گفت: حماقت دشمنان در این رخدادها نه‌تنها به نتیجه نرسید، بلکه موجب افزایش سرمایه اجتماعی شد. حضور به‌موقع و آگاهانه مردم در صحنه، توطئه‌های دشمن برای ایجاد تفرقه و ناامنی را ناکام گذاشت.

حجت‌الاسلام محمدی اعتماد عمومی را مهم‌ترین رکن سرمایه اجتماعی خواند و خاطرنشان کرد: تقویت ارتباط اصولی با مردم، تکریم آنان و پاسخگویی مسئولان می‌تواند این سرمایه ارزشمند را حفظ و تقویت کند.

وی در پایان تأکید کرد: در دل تهدیدها، فرصت‌هایی نهفته است که باید با تدبیر از آن‌ها بهره برد. مسئولان وظیفه دارند از این فرصت‌ها برای حل مشکلات و ارتقای وضعیت جامعه استفاده کنند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها