مشیت خداوند بر یاری جبهه اسلام و جامعه ایمانی قرار گرفته است

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه بیت المقدس کردستان با تاکید بر نقش نام امام حسین (ع) در یاری رساندن خداوند به جامعه ایمانی گفت: نام حسین (ع) مایه نصرت الهی و عزت ایران است.
کد خبر: ۷۵۹۹۰۴
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۶ - 03July 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، حجت‌الاسلام والمسلمین طا‌ها توکلی در گفت‌وگویی خبری اظهار کرد: کسانی که به پیامبر اکرم (ص) و اهل بیت ایشان دل بسته‌اند، با ذکر صلوات بر اهل بیت، راه رستگاری را ادامه می‌دهند.
 
مشیت خداوند بر یاری جبهه اسلام و جامعه ایمانی قرار گرفته است
 
وی افزود: تا زمانی که نام امام حسین در مجالس، محافل و مساجد ما طنین‌انداز است، یاری و نصرت خداوند نیز شامل حال ما خواهد شد و این نصرت الهی امروز در محرم و در دل‌های مالامال از ایمان و معرفت مردم ایران جاری است که بیرق امام حسین را برافراشته‌اند.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین توکلی تاکید کرد: باید قدردان نصرت، عزت و هویتی برحق باشیم که خداوند به ما عطا کرده است.
 
وی با اشاره به سنت‌های الهی بیان داشت: اراده و مشیت خداوند بر این است که یاری‌اش همواره همراه جبهه اسلام و جامعه ایمانی باشد و این اصل نصرت الهی است.
 
وی تصریح کرد: هرچند یاری و دفاع فوری خداوند ممکن است همیشگی نباشد، اما این نصرت الهی به ضرورت، اقتضا و قابلیت جامعه‌ای بستگی دارد که با مبانی دینی خداوند همراه و همدل شده‌اند.
 
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه بیت المقدس کردستان خاطرنشان کرد: دفاع ممکن است طولانی مدت باشد، اما به تعبیر قرآن، خداوند عاقبت را به نفع مؤمنین رقم می‌زند و آنها را یاری می‌کند تا به پیروزی و نصرت دست یابند.
 
وی افزود: تا زمانی که با دین و خداوند همدل باشیم، دست برتر با جامعه ما خواهد بود و ما همراه با اوامر دین برای رسیدن به نصرت الهی گام برمی‌داریم.
 
حجت‌الاسلام والمسلمین توکلی با اشاره به ۴ دهه مبارزه با استکبار تصریح کرد: در کردستان ۵ هزار و ۵۳۶ شهید و در جنگ تحمیلی اخیر ۶ شهید تقدیم کرده‌ایم.
 
وی افزود: ایمان و معرفت ما به حسین زمان یعنی ولی فقیه، مایه نصرت ما است و امروز غالب و مغلوب به وضوح مشخص است.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها