معرفی کتابی دیگر از کردستان؛ «خاتونی که جایش همیشه خالی بود»
کتاب «خاتونی که جایش همیشه خالی بود»، زندگینامه داستانی شهیده "فاطمه اسدی" اولین زن شهید تفحص شده، به روایت دختر شهید است. این کتاب به قلم خانم «الهام زارع» در ۲۱۵ صفحه در قطع رقعی، توسط انتشارات «صریر» در سال ۱۴۰۲ به کوشش دفتر نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس، در استان کردستان چاپ و منتشر شده است.
به گزارش
دفاعپرس از کردستان، کتاب «خاتونی که جایش همیشه خالی بود»، زندگینامه داستانی شهیده "فاطمه اسدی" اولین زن شهید تفحص شده ایران اسلامی، به روایت دختر شهید است.
این کتاب به قلم خانم «الهام زارع» در ۲۱۵ صفحه در قطع رقعی میباشد، که توسط انتشارات «صریر» در سال ۱۴۰۲ به کوشش دفتر نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت استان کردستان چاپ و منتشر شده است.
این کتاب داستان ظلم و ستم و جنایت گروهکهای ضد انقلاب در روستاها و شهرهای کردستان است. داستانی از سالها دوری و بی خبری، از تلخیها و سختیهایی که دختری مظلوم در نبود پدر و مادر تجربه میکند، روایت مینماید.
در برشی کوتاه از این کتاب چنین آمده است: "خدایا شکرت، من هم مثل شینا و روژان پدر دار شدم. میتوانم دست در دستش به مزرعه بروم. میتوانم سوار شانه هایش شوم تا ببینیم دنیا از آن بالا چه شکلی است. باوه گَوره (پدربزرگ) که بلد نیست موهایم را خوب شانه کند. همیشه دستش میلرزد، اما مطمئنم باوکم (پدرم) همه کار بلد است. بلد است مرا زود به زود حمام کند تا دیگر این حشرات بدجنس برسرم خانه نسازند. تا وقتی خانه هایشان را خراب میکنم سرم نسوزد و خون نیاید. باوکم (پدرم) برایم نان میپزد، نان گرم و خوش بو از همان نانهایی که دایک (مادر) میپخت. وقتی دایک (مادر) رفت، تنور خانه خاموش شد...".
انتهای پیام/