فلاخن داوود اسرائیل از مکتب قرآن شکست خورد

امام جمعه رشت با اشاره به پیروزی جمهوری اسلامی ایران در جنگ ۱۲ روزه، گفت: فلاخن داوود در برابر مکتب قرآن شکست خورد و رژیم صهیونیستی به هیچ یک از اهداف خود نرسید و له شد.
کد خبر: ۷۶۰۱۱۱
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۲ - 04July 2025
به گزارش دفاع‌پرس از رشت، آیت‌الله «رسول فلاحتی» امام جمعه رشت امروز در آیین عبادی سیاسی نماز وحدت‌آفرین جمعه در مصلی امام خمینی (ره) رشت ضمن تسلیت فرارسیدن ایام سوگواری اباعبدالله الحسین علیه السلام، با تأکید بر جایگاه تربیتی ولی‌فقیه در نظام اسلامی اظهار داشت: در حال حاضر، در نظام اسلامی، وظیفه تربیت انسان بر عهده ولی فقیه است و همین هدایت اسلامی موجب شگفتی جهانیان در تحولات منطقه شده است.
فلاخن داوود اسرائیل از مکتب قرآن شکست خورد
وی با اشاره به جنگ ۱۲ روزه و پیروزی جمهوری اسلامی ایران، افزود: مدیریت اسلامی در این نبرد باعث شد تا "فلاخن داوود"، که نماد تجهیزات نظامی رژیم صهیونیستی است، در برابر مکتب قرآن شکست بخورد. شکست سنگینی که نه تنها موجب عقب‌نشینی دشمن شد بلکه باعث شد رژیم صهیونیستی به هیچ یک از اهداف از پیش تعیین‌شده‌اش نرسد.
 
امام جمعه رشت ادامه داد: آنها می‌خواستند ایران را وادار به تسلیم کنند، اما رهبر معظم انقلاب اسلامی صریح و قاطع فرمودند «ملت بزرگ ایران هرگز تسلیم نمی‌شود» و این موضع حکیمانه، نقشه‌های دشمن را نقش بر آب کرد.
 
وی با اشاره به تلاش‌های دشمن برای ایجاد ناامنی در داخل کشور گفت: آنان سعی کردند با اغتشاش، تخریب و عملیات روانی از طریق رسانه‌های معاند و وابسته، آرامش کشور را بر هم بزنند، اما همه‌ی این تلاش‌ها به دلیل محاسبات اشتباه و بی‌توجهی به قدرت ایمان مردم، ناکام ماند.
 
امام جمعه رشت در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پیام ویدئویی سوم رهبر معظم انقلاب درباره تحولات منطقه اظهار داشت: این پیام صریح و حکیمانه، تحلیلگران سیاسی جهان را متحیر کرد. رهبر انقلاب در این پیام اعلام کردند: «رژیم صهیونیستی با آن همه هیاهو، له شد»، و این جمله‌ی کوتاه، اما عمیق، تصویری روشن از واقعیت تحولات میدانی ارائه کرد.
 
وی به نقل از یکی از وزرای پیشین رژیم صهیونیستی گفت: آتش‌بس بدون توافق، رژیم صهیونیستی را به‌سوی جنگی سخت‌تر سوق خواهد داد، چرا که آنها از تحقق اهداف خود بازمانده‌اند و ناچار به عقب‌نشینی شدند.
 
امام جمعه رشت همچنین درباره جنگ نرم و هجمه‌های رسانه‌ای دشمن هشدار داد و گفت: امروز دشمنان نظام اسلامی، اعم از منافقان کوردل، سلطنت‌طلبان فراری و رسانه‌های وابسته، با دروغ‌پراکنی و سیاه‌نمایی به‌دنبال ضربه‌زدن به اعتماد مردم هستند، اما ملت ایران با هوشیاری و بصیرت، نقشه‌های آنان را نقش بر آب خواهد کرد.
 
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به سالروز شهادت حضرت امام زین‌العابدین علیه‌السلام، به نقش بی‌بدیل آن امام همام در احیای حماسه عاشورا پرداخت و گفت: اگر امروز پیام کربلا و فرهنگ مقاومت زنده مانده، به‌برکت مجاهدت‌های خاموش امام سجاد علیه‌السلام در دوران اسارت و پس از آن است. آن حضرت با زبان دعا، اشک و مناجات، نهضت امام حسین علیه‌السلام را از تحریف و فراموشی نجات داد و پایه‌های فکری و اعتقادی جامعه شیعه را در سخت‌ترین شرایط حفظ کرد.
 
آیت‌الله فلاحتی همچنین با اشاره به رویداد تاریخی کشف کودتای نوژه، گفت: در ۱۸ تیرماه سال ۱۳۵۹، توطئه خطرناک و سازمان‌یافته‌ای با عنوان کودتای نوژه توسط دشمنان انقلاب اسلامی طراحی شد که هدف آن، از بین بردن نظام نوپای جمهوری اسلامی از طریق حمله هوایی و بمباران مراکز حساس کشور بود. این کودتا با حمایت دشمنان خارجی و مشارکت برخی عناصر خائن داخلی شکل گرفته بود، اما به لطف و امداد الهی، پیش از اجرا توسط نیرو‌های انقلابی شناسایی و خنثی شد و بار دیگر دشمنان این ملت در برابر اراده الهی و بیداری مردم، با شکستی سنگین روبه‌رو شدند.
 
امام جمعه رشت در بخش دیگری از خطبه‌ها، ایمان، صبر، امید، انتظار، ایستادگی و توکل به خدا را رمز اصلی پیروزی ملت ایران در برابر دشمنان دانست و گفت: آن‌چه در طول سال‌های مبارزه، ملت ایران را در برابر توطئه‌ها، تحریم‌ها و فشار‌های سنگین دشمن حفظ کرده، همین سرمایه‌های معنوی و الهی است. ملتی که با ایمان به وعده‌های الهی و توکل بر خداوند، سخت‌ترین روز‌ها را پشت سر گذاشته و با صبر و امید، آینده‌ای روشن را برای خود رقم زده، هرگز از مسیر عزت و استقلال عقب‌نشینی نخواهد کرد.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها