وزیر کشور عراق: کربلا و اطراف آن کاملا امن است

وزیر کشور عراق امروز شنبه گفت که همه تدابیر امنیتی برای هرچه بهتر برگزار شدن مراسم عاشورای امام حسین (ع) اتخاذ شده است.
کد خبر: ۷۶۰۲۷۹
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۹ - 05July 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، عبدالأمیر الشمری، وزیر کشور عراق، امروز شنبه وارد استان کربلای معلی شد و در نشست امنیتی ویژه‌ای در فرماندهی عملیات کربلا، بر تأمین امنیت و روان‌سازی حرکت زائران تأکید کرد.

وزیر کشور عراق: کربلا و اطراف آن کاملا امن است

به گزارش «بغداد الیوم»، دفتر رسانه‌ای وزیر کشور در بیانیه‌ای اعلام کرد: الشمری پس از ورود به کربلا، نشست مهمی با حضور فرماندهان امنیتی، اطلاعاتی، وزارتخانه‌های دفاع و کشور و همچنین سازمان الحشد الشعبی برگزار کرد. در این نشست، روند اجرای طرح‌های امنیتی و هماهنگی‌های مربوط به روز عاشورا مورد بررسی قرار گرفت.

وزیر کشور عراق در این نشست به نیرو‌های امنیتی دستور داد که کنترل‌های خارج از شهر کربلا و تلاش‌های اطلاعاتی را برای تأمین کامل این مناسبت تاریخی تقویت کنند.

او همچنین تأکید کرد که «کربلا و اطراف آن به‌طور کامل امن شده‌اند» و طرحی انعطاف‌پذیر برای مدیریت اوضاع اجرایی خواهد شد.

الشمری همچنین به اداره راهنمایی و رانندگی عراق دستور داد که با همکاری سایر نهادها، تردد زائران را به‌گونه‌ای سامان دهد که حرکت آنان روان باشد و از مسدود شدن راه‌ها جلوگیری شود.

وی همچنین بر استقرار گسترده نیرو‌ها و خودرو‌های دفاع مدنی در منطقه قدیمی شهر که شاهد ازدحام گسترده زائران است، تأکید کرد.

بر اساس آمار رسمی دولت عراقلإ سال گذشته در روز عاشورا حدود ۶ میلیون زائر از داخل و خارج عراق در کربلای معلی حضور داشتند.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها