نوای «یا عباس» در صحن و سرای حرم مطهر رضوی طنین‌انداز شد

همزمان با نهمین روز از ماه محرم و تاسوعای حسینی، عزاداران سالار شهیدان از اقصی نقاط کشور با حضور در حرم مطهر رضوی در عزای علمدار کربلا اشک ماتم ریختند.
کد خبر: ۷۶۰۲۹۴
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۰ - 05July 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، حرم مطهر رضوی در تاسوعای حسینی غرق در اشک و ناله‌های عاشقان اباعبدالله‌الحسین علیه‌السلام شد. هزاران زائر با سینه‌های آکنده از غم، زیر گنبد طلایی امام هشتم گرد آمده‌اند تا با علمدار کربلا هم‌نوا شد و فریاد «یا عباس» آنها تا آسمان طنین‌انداز شود.

نوای «یا عباس» در صحن و سرای حرم مطهر رضوی طنین‌انداز شد

 هیات‌های عزاداری با پرچم‌های سیاه و قرمز یا حسین و یا ابوالفضل از درب‌های حرم مطهر رضوی وارد شوند و زائران بارگاه منور رضوی با دیدن این صحنه‌ها فریاد یا حسین و یا ابوالفضل سر دادند.

حرم امام رضا (ع)، امروز نه فقط یک مکان، بلکه پلی از عشق به اهل‌بیت میان مشهد و کربلا شد.

تاسوعا از روز‌های مهم در تقویم عزاداری محبان اهل‌بیت علیهم‌السلام است. تاسوعا، روز ایثار و وفاداری حضرت عباس (ع) به‌عنوان سقای کربلا و پرچمدار سپاه امام حسین (ع)، نماد وفاداری، شجاعت و فداکاری است.

در تاسوعا امام حسین (ع) و یارانش محاصره شدند و حضرت عباس (ع) برای آوردن آب به سوی فرات رفت، با وجود تشنگی شدید و به خاطر وفاداری به امام خود از نوشیدن‌حتی جرعه‌ای از آب خودداری کرد و با شهادت خود ثابت کرد که وفاداری به حق، بالاتر از جان است.

تاسوعا تنها یک روز برای عزاداری نیست، بلکه درس مبارزه با ستم و حفظ ارزش‌های الهی است، این روز به‌ویژه برای جوانان، الگوی ایستادگی و غیرت دینی را ترسیم می‌کند.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار