نیرومند: لزوم ایجاد قرارگاه تبلیغی/ نیازمند موشک‌های فرهنگی‌ هستیم

هنرمند گرافیست با بیان اینکه نیازمند یک قرارگاه تبلیغاتی بین‌المللی هستیم، گفت: در جنگ شناختی نیاز به موشک فرهنگی داریم و باید آن را تقویت کنیم چرا که ایجاد قرارگاه‌های فرهنگی به‌اندازه پایگاه‌های موشکی موثر خواهند بود.
کد خبر: ۷۶۰۶۱۸
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۰۳:۴۵ - 08July 2025

«محمدحسین نیرومند» هنرمند گرافیست در گفت‌و‌گو با خبرنگار فرهنگ دفاع‌پرس، با بیان اینکه چرخه توزیع محصولات فرهنگی، هنری و رسانه‌ای جبهه مقاومت کامل نیست، اظهار داشت: سالانه چند فیلم خوب در حوزه دفاع مقدس و مقاومت در ایران ساخته می‌شود، اما متاسفانه در سینما به خوبی پخش نمی‌شود. همچنین کتاب‌های مختلف در کشورمان چاپ می‌شود، اما آیا این کتاب‌ها که در سیستم‌های دولتی به چاپ می‌رسند به دست مخاطب می‌رسند؛ بنابراین اولین و مهمترین مشکلی که در این عرصه وجود دارد و باید حل شود، این مسئله است که چگونه آثار فرهنگی، هنری و رسانه‌ای در جبهه مقاومت را به دست مخاطب داخلی و بین‌المللی برسانیم. 

نیرومند: نیازمند موشک‌های فرهنگی‌ هستیم/ قرارگاه تبلیغی ایجاد شود

این هنرمند گرافیست به آثار هنرمندان در نمایشگاه «پوزه‌بند» اشاره کرد و تصریح کرد: آثاری در این نمایشگاه به نمایش در آمده است که با وجود اینکه بسیاری از کار‌ها قابلیت و سطح بین‌المللی دارند، اما تنها در این نمایشگاه می‌ماند درحالی که قابلیت تکثیر و انعکاس در سراسر کشورمان و جهان را دارند لذا ضروری است شرایطی فراهم شود که تمام افراد امکان دیدن این آثار را داشته باشند. 

وی درخصوص آثاری که در نمایشگاه «پوزه‌بند» به نمایش گذاشته است، گفت: کار‌های که در این نمایشگاه داریم به حوادث اخیر کشورمان برمی‌گردد؛ البته من باید تاکید کنم که ما به عنوان هنرمند تولید کننده پیام و محتوا هستیم و در نهایت به عنوان یک هنرمند می‌توانیم یک اثر هنری را خلق کنیم، اما پیام وقتی منتقل می‌شود که اثر هنری به دست مخاطب برسد. این نمایشگاه‌ها خوب است، اما چقدر می‌تواند مخاطب داشته باشد؟! کی می‌توانیم این آثار را به دید مخاطبین اصلی که مخاطبین بین‌المللی برسانیم؟ زمانی که یک سیستم توزیع فرهنگی قوی حامی باشد و آثار را به مخاطب برساند. 

نیرومند جای خالی ستاد تبلیغات جنگ را در دفاع مقدس ۱۲ روزه را یادآور شد و با بیان اینکه این ستاد کارکرد فرهنگی دارد و می‌تواند آثار هنرمندان را به مخاطب بین‌المللی برساند، گفت: مخاطب بین‌المللی با آثار هنری متوجه وضعیت جهان خواهد شد. خاورمیانه بزرگ از نظر من یعنی از نیل تا فرات و این شعار صهیونیست‌ها آرمانی است که ۷۰ سال است آن را تکرار و دنبال می‌کنند. از مسوولین فرهنگی تقاضا داریم که موضوع شکل‌گیری یک ستاد تبلیغی که بتواند کار فرهنگی جدی انجام دهد را جدی بگیرند تا هنرمندان تولید هنری داشته باشند و وظیفه ستاد توزیع بین‌المللی آن باشد.

این هنرمند با تاکید براینکه ثابت شد که مقاومت در ایران متجلی‌ست، گفت: هنر انقلابی باید در ایران تجلی پیدا کند و جایگاه داشته باشد؛ ما در ایران ظرفیت این کار را داریم. سید مسعود شجاعی طباطبایی یک نمونه از هنرمندان ماست که در حوزه کاریکاتور چنین ظرفیتی را ایجاد کرده و موفق شده است ولی این افراد به تنهایی کافی نیستند. تفکر و مدیریت فرهنگی باید امکانات لازم را برای ایجاد یک پایگاه قوی هنرمندان انقلاب ایجاد کند تا شاهد هم‌افزایی هنرمندان سراسر جهان شویم چراکه ما با تولیدات درست فرهنگی حتماً موفق خواهیم شد که جوانان کشور‌های مسلمان را علیه دشمن صهیونی بسیج و متحد کنیم بنابراین نباید از این حوزه غفلت کرد. 

وی بخش عمده‌ی از جنگ امروز را مربوط و متوجه جنگ شناختی و فرهنگی دانست و عنوان کرد: سیستم فرهنگی ما باید در کشور‌های مختلفی مانند اردن، مصر، سوریه و دیگر کشور‌های مسلمان نیرو‌های جوان ضد صهیونی را متحد و وارد جهاد با اسرائیل کنند. ما می‌توانیم این کار را بکنیم و نباید غفلت صورت گیرد بلکه باید حوزه موشک‌های فرهنگی‌مان را تقویت کنیم حتماً چنین قرارگاه‌هایی به‌اندازه پایگاه‌های موشکی ما موثر خواهند بود چراکه بخش عمده‌ی از جنگ امروز مربوط به جنگ شناختی است و اگر همت کنیم حتما می‌توانیم کار کنیم.

انتهای پیام/ 121

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار