مغناطیس مقاومت ملی

بسیاری از کسانی که شاید در ظاهر و اعتقادات دینی و سیاسی، نسبت چندانی با چارچوب‌های رسمی نظام نداشتند، جذب این مغناطیس رهبر معظم انقلاب اسلامی شدند و ناخودآگاه امام خامنه‌ای به محوری معنوی و فراگیر تبدیل شدند.
کد خبر: ۷۶۰۶۷۹
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۲ - 07July 2025

به گزارش گروه سیاسی دفاع‌پرس، حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی در مراسم عزاداری شب عاشورای حسینیه امام خمینی (ره) ابتدا در داخل کشور و سپس فراتر از مرز‌های ایران، به بمبی خبری تبدیل و تمام توجهات را به خود جلب کرد. این خبر از آن جهت مهم و قابل توجه بود که ایشان از ابتدای تجاوز رژیم صهیونیستی در برنامه‌ای عمومی شرکت نکرده بودند و این نخستین حضور ایشان بود. لذا این حضور و کیفیت آن و البته واکنش‌ها به آن از چند منظر قابل تامل و بررسی است. 

مغناطیس مقاومت ملی

نخست آن که دشمنان ایران در این چند روز کوشیدند با راه‌اندازی یک عملیات روانی گسترده و بسیار سنگین که بطور مشخص و آشکار از سرزمین‌های اشغالی طراحی شده و هدایت می‌شد، مردم ایران را درباره شکست خود در حمله به ایران و نقش فرمانده کل قوا در تحمیل این شکست، دچار تردید و شبهه کنند. سرخوردگی آنان از شکست طرح شوم اربابان خود برای براندازی و سپس تجزیه ایران، باعث شد در این مدت با عصبانیت و بغضی کم‌نظیر، به لودگی‌های سخیف روی بیاورند. ولی حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی در مراسم دیشب همچون عصای موسی (ع)، بساط این سیرک رسانه‌ای و عملیات روانی را جمع و یکبار دیگر آنان را دچار فروپاشی کرد.

البته در مقابل، این حضور به طرزی عجیب و شگفت‌انگیز، انرژی و روح تازه‌ای را در میان خیل مردم دمید. گویا اقشار مختلف مردم بار دیگر دریافتند که امام خامنه‌ای کیست و چه جایگاهی در قلب و ذهن آنان دارد. ناخواسته و بی‌برنامه، بیعتی دیگر رخ داد و حتی بسیاری از کسانی که شاید در ظاهر و اعتقادات دینی و سیاسی، نسبت چندانی با چارچوب‌های رسمی نظام نداشتند، جذب این مغناطیس شدند و ناخودآگاه امام خامنه‌ای به محوری معنوی و فراگیر تبدیل شدند تا از انقلابی‌ترین انقلابیون تا وطن‌دوستان و ملی‌گرایان، حول آن جمع شده و آمال و آرمان‌های خود را در او و راهش متجلی ببینند.

اما یکی از نکات جالب این قضیه، به ماجرای نوحه «ای ایران» بازمی‌گردد. رهبر انقلاب از حاج محمود کریمی می خواهند اگر خسته نیست، این نوحه را بخواند. نوحه‌ای که بی‌راه نیست اگر آن را سرود مقاومت مردمی ایران دانست. درخواست خواندن این نوحه آن هم در شب عاشورا واجد معانی متعدد و قابل توجهی است. این نوحه تلفیقی از ایران و اسلام است. ترکیب جدانشدنی مذهب و ملیت در ایران. چیزی که سال هاست دشمن عامدانه و البته عده‌ای در داخل کشور از سر ناآگاهی بر طبل جدایی و تقابل آنها با یکدیگر می‌کوبند و سعی دارند چنین وانمود کنند که مذهبی و انقلابی بودن با ایران‌دوستی و حب وطن قابل جمع شدن نیست. سلوک امام خامنه‌ای به عنوان رهبر این کشور و ناخدای این کشتی، مصداق بارزی برای نقض و رد این موضوع است.

انتهای پیام/ 231

نظر شما
پربیننده ها