فرمانده سپاه تنگستان:

ملتی که از عاشورا الگو می‌گیرد از ظلم و شهادت نمی‌هراسد

سرهنگ پاسدار «حیدری» گفت: اگر در کربلا، یزید نماد استکبار، تحریف دین و ظلم بود، امروز آمریکا و صهیونیسم جهانی با همان مختصات، اما با ابزار‌های مدرن، ادامه‌دهندگان آن جبهه باطل‌اند.
کد خبر: ۷۶۰۶۹۴
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۴ - 07July 2025

سرهنگ پاسدار«احمد حیدری» فرمانده سپاه شهرستان تنگستان ظهر امروز در گفت وگو باخبرنگار دفاع‌پرس بوشهر، با اشاره به اینکه  ایستادگی در مواجهه با دشمنان یک عقیده حقیقی است اظهار داشت: یعنی همان‌طور که اباعبدالله (ع) برای احیای دین و مقابله با ظلم قیام کرد، ایران نیز در مقابل کودک‌کشی‌ها، اشغالگری‌ها و جنایت‌های صهیونیسم سکوت نکرده، چرا که ملتی که از عاشورا الگو می‌گیرد، از ظلم و شهادت نمی‌هراسد و ذلت را نمی‌پذیرد.

ملتی که از عاشورا الگو می‌گیرد از ظلم و شهادت نمی‌هراسد

وی با اشاره به اینکه امروز نیز همان خط حسینی، با پرچم‌داری ملت مؤمن ایران در برابر سلطه‌گران عالم ایستاده است افزود: اگر در کربلا، یزید نماد استکبار، تحریف دین و ظلم بود، امروز آمریکا و صهیونیسم جهانی با همان مختصات اما با ابزارهای مدرن، ادامه‌دهندگان آن جبهه باطل‌اند. آن‌ها همان زبان فریب و تهدید را دارند و همان سیاست حذف و ارعاب را در پیش گرفته‌اند، منتها با ظاهر حقوق بشر و دموکراسی هستند.

حیدری با بیان اینکه ملت ایران در این روزگار، مصداق واقعی پیروان حسین (ع) هستند بیان کرد: آن‌گاه با ایمان و بصیرت در مقابل دشمن می‌ایستند، دقیقاً ادامه‌دهنده راه یاران عاشورایی‌اند.

فرمانده سپاه شهرستان تنگستان بیان داشت: جهاد تبیین، مقاومت فرهنگی، و ایستادگی در میدان علم و فناوری، امروز همان نیزه و شمشیری‌ست که در دستان اصحاب امام حسین (ع) بود؛ دشمن همان است، ابزارها عوض شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه اگر ما یزیدیان امروز را نشناسیم، ممکن است با دست خود به آن‌ها مشروعیت دهیم عنوان کرد: اگر حسینیان این زمان را تشخیص ندهیم، چه‌بسا پشت آنان را خالی کنیم. امام حسین (ع) فرمود: «اگر دین ندارید، لااقل آزاده باشید». این دعوت به فطرت انسانی، امروز نیز در فضای جنگ نرم و هجمه رسانه‌ای، مخاطب دارد.

حیدری همچنین در ادامه با بیان اینکه باید باور کنیم که عاشورا یک واقعه زنده است؛ زمان تغییر کرده اما حقایق ثابت‌اند مطرح کرد: امروز، ملت ایران در خط مقدم مقاومت ایستاده و پرچم‌دار آرمان‌های حسینی است اگر با چشم ایمان و یقین بنگریم، حتی فشارها، تحریم‌ها، و هجمه‌های دشمن نیز زیبا و بابرکت خواهند بود؛ چرا که نشانه‌ای‌ست بر حقانیت راه ما و باطل بودن صف مقابل و مصداق «ما رأیتُ الّا جمیلاً» است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها