از ابتدای سال تاکنون بیش از دویست میلیون لیتر سوخت قاچاق در کردستان کشف شده است
مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان از تشکیل ۶۴۷ پرونده سوخت قاچاق به ارزش ۷۰۰میلیارد ریال در استان خبر داد.
به گزارش
دفاعپرس از کردستان، حسین رحیمیان، صبح امروز در گفتوگو با خبرنگاران از تشکیل ۶۴۷ پرونده سوخت قاچاق از ابتدای سالجاری تاکنون در استان خبر داد و اظهار کرد: ارزش تخلف از نظر کاشف ۷۰۰ میلیارد ریال بوده است.
وی افزود: از ابتدای سالجاری تاکنون بیش از ۲۲۷ میلیون لیتر سوخت قاچاق در کردستان کشف شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی کردستان از صدور محکومیت ۵۲۰ میلیارد ریالی برای متهمان این پرونده و حاملان این سوخت قاچاق در استان خبر داد و تصریح کرد: این میزان جریمه بیانگر عزم جدی در مقابله با قاچاق است.
وی از شهروندان خواست تا هرگونه تخلف در صلاحیت تعزیرات را از طریق ثبت گزارش مکتوب به این ادارهکل یا مراجعه به سایت (www.t۱۳۵.ir) و یا تماس با سامانههای ۱۳۵ تعزیرات و ۱۲۴ سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اطلاع دهند.
رحیمیان تصریح کرد: هیچ متخلفی نباید احساس امنیت کند و همه نهادهای مرتبط، از جمله جهادکشاورزی، علوم پزشکی، اصناف و اتحادیهها، بهعنوان ضابط تعزیرات موظف به همکاری هستند.
انتهای پیام/