طرح ویزیت رایگان بیماران در مساجد شهرستان بیجار اجرا شد

مدیر شبکه بهداشت و درمان بیجار گفت: همزمان با ایام محرم پویش نذر سلامتی در بیجار اجرا و زمینه ویزیت رایگان بیماران در مساجد این شهرستان فراهم شد.
کد خبر: ۷۶۰۷۹۵
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۳ - 08July 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، سارا آهوان در گفت‌وگویی خبری اظهار کرد: همزمان با فرارسیدن ایام محرم و گسترش سنت‌های نذرداری، پویش مردمی نذر سلامتی برای خدمت‌رسانی به شهروندان منطقه گروس اجرا شد.
 
طرح ویزیت رایگان بیماران در مساجد شهرستان بیجار اجرا شد
 
وی افزود: بر اساس این طرح جهادی که با هدف ترویج فرهنگ عاشورایی در حوزه سلامت و افزایش دسترسی نیازمندان به خدمات درمانی انجام شد، ویزیت رایگان بیماران در مساجد سطح شهر بیجار انجام گرفت.
 
وی تصریح کرد: در این اقدام خداپسندانه، جمع کثیری از شهروندان و عزاداران حسینی ویزیت و خدمات لازم را دریافت کردند.
 
مدیر شبکه بهداشت و درمان بیجار یادآور شد: دستاورد‌های ارزشمند نظام سلامت ایران در عرصه‌هایی مانند خودکفایی پزشکی، مرهون تلاش‌های صادقانه و شبانه‌روزی جامعه پزشکی متعهد کشور است و اجرای چنین طرح‌هایی علاوه بر تحقق عدالت در سلامت، جلوه‌ای از عشق و ارادت به ساحت مقدس اهل‌بیت (ع) و حضرت اباعبدالله الحسین (ع) محسوب می‌شود.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها