مُبلغان به تبیین معروفات بپردازند

مدیر حوزه علمیه گلستان گفت: مُبلغان به عنوان افرادی که تزکیه نفس و نشر خوبی را عهده‌دار هستند، باید با احترام و درک صحیح از شرایط فرهنگی و اجتماعی مردم، به ترویج و تبیین معروفات بپردازند.
کد خبر: ۷۶۰۸۳۹
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۱ - 08July 2025

حجت‌الاسلام «محمدرضا ابراهیمی‌فر» مدیر حوزه علمیه استان گلستان،در گفت‌و‌گو با خبرنگار  دفاع‌پرس از گرگان، اظهار داشت: حوزه علمیه یکی از بخش‌ها و نهاد‌های علمی و آموزشی، اخلاقی و تربیتی بوده که برخی از خدمات را به جامعه اسلامی و آحاد مردم ارائه می‌دهد.

مُبلغان به تبیین معروفات بپردازند

وی تصریح کرد: حوزه علمیه در تقسیم‌بندی کلی خدمات درون و برون‌سازمانی به جامعه هدف و مخاطبین خود ارائه می‌دهد که در بخش درون‌سازمانی، ارائه فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی، تحقیقاتی و تربیتی به طلاب و روحانیون است.

مدیر حوزه علمیه استان گلستان ابراز کرد: رسالت اصلی و خطیر حوزه علمیه در بخش برون‌سازمانی، تبلیغ، تبیین و ترویج معارف اسلامی به جامعه است.

وی ادامه داد: یکی از اقدامات مهم طلاب و روحانیون در حال تحصیل در حوزه‌های علمیه استان گلستان، ارائه خدمات در قالب گروه‌های جهادی در عرصه‌های فرهنگی، مواسات و همدلی، عمرانی و آموزشی جامعه است که در این بخش، مخاطب آن طلاب و روحانیون نیستند، بلکه طلاب به عنوان علمداران، به مردم خدمت می‌دهند.

به گفته ابراهیمی‌فر، مهم‌ترین موضوعی که باید طلاب و مُبلغان در راستای خدمت به مردم توجه داشته باشند، این است که وظایف خود را به بهترین نحو انجام دهند.

وی بیان کرد: مُبلغان، طلاب و روحانیون باید با احترام و درک صحیح از شرایط فرهنگی و اجتماعی مردم، به ترویج معروفات بپردازند و این احترام و انجام وظایف محوله به بهترین نحو خود، بزرگ‌ترین و مهم‌ترین معروف در جامعه است.

مدیر حوزه علمیه استان گلستان یادآور شد: احساس رضایت مردم از برخورد و حُسن خلق طلاب، روحانیون و مُبلغان در جامعه به عنوان الگوی مثبت در جامعه، می‌تواند الهام‌بخش دیگران برای پذیرش معروفات باشد.

وی افزود: تعامل مثبت و گفت‌و‌گو با مردم، توجه به نیاز‌ها و مشکلات واقعی مردم و همدلی با آنها می‌تواند، مسیر تبیین و ترویج معروف در جامعه را هموار کند.

مدیر حوزه علمیه استان گلستان ابراز کرد: مُبلغان با استفاده از روش‌های صحیح و اخلاقی، می‌توانند تاثیر بسزایی بر رفتار و نیت مردم گذاشته و آنها را به سوی جامعه‌ای بهتر و با فضلیت‌تر رهنمون کنند.

به گفته وی، در استان گلستان ۲۱ مدرسه علمیه و دو مرکز تخصصی ویژه برادران فعال بوده که در این مدارس، یک هزار و ۴۰۰ طلبه در پایه‌های یک تا ۱۰ و در چهار سطح تحصیلی علوم دینی در حال تحصیل هستند تا آمادگی لازم را برای تبیین، تبلیغ و ترویج معارف اسلامی در جامعه کسب کنند.

ابراهیمی‌فر بیان کرد: در دو مرکز تخصصی واقع در گنبدکاووس و گرگان، دوره‌های پیشرفته و رشته‌های تخصصی مانند روان‌شناسی، مشاوره، فقه و حقوق، رشته کلام اسلامی و مذاهب اسلامی آموزش و تدریس می‌شود.

انتهای پیام /

نظر شما
پربیننده ها