حقوق بشر آمریکایی ابزاری برای فشار آوردن به کشور‌های دیگر است

مسئول نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب در دانشگاه‌های خوزستان گفت: آمریکا هیچگاه صادقانه از حقوق بشر استفاده نکرده و نگاه او به قوانین بین‌المللی نگاهی کاملا ابزاری برای بسط و گسترش قدرت خود و حمایت غیر قانونی از رژیم صهیونیستی است.
کد خبر: ۷۶۰۸۶۰
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۰ - 08July 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از اهواز، حجت الاسلام و المسلمین «آیت عادلی‌نژاد» مسئول نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب در دانشگاه‌های خوزستان امروز در گفت‌و‌گویی رسانه‌ای در خصوص جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی و پیام آن به دنیا اظهار داشت: اولین پیام ملت ایران در برابر این تجاوز آشکار که برخلاف قوانین جهانی بوده است، پیام مقاومت بود.

حقوق بشر آمریکایی ابزاری برای فشار آوردن به کشور‌های دیگر است

وی افزود: ایران نشان داد که در برابر زیاده‌خواهی و فشار‌ها استقامت خواهد کرد که این ریشه در نگاه تمدنی و هویت ملت بزرگ ایران دارد و در برابر فشار‌ها و زورگویی‌ها استقامت خواهد کرد.

عادلی‌نژاد در خصوص انسجام، وحدت و همدلی ملی طی تجاوز رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران گفت: یکی دیگر از پیام‌هایی که این جنگ ۱۲ روزه علیه ملت ایران داشت، انسجام و همدلی داخلی بود که به وجود آمد که حقیقتا یک انسجام و همدلی کم نظیری بود.

مسئول نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب در دانشگاه‌های خوزستان یادآور شد: ملت ایران نشان دادند که در شرایط سخت، اختلافات و تفاوت دیدگاه‌ها را کنار می‌گذارند و مشت محکمی بر دهان متجاوزگرانی که قصد حمله به ایران را دارند، می‌شوند.

وی بیان داشت: پیام سوم مقاومت ملت ایران این بود که آمریکا و رژیم صهیونیستی به هیچکدام از قوانین بین‌المللی پایبند نیستند و نشان داد که نظام استکبار استاندارد دوگانه دارد.

حجت الاسلام عادلی‌نژاد ادامه داد: اگر آمریکا دم از حقوق بشر و دستورالعمل‌های بین‌المللی می‌زند، به این دلیل است که ابزاری برای فشار آوردن به کشور‌های دیگر هستند، زیرا آمریکا هیچگاه صادقانه از حقوق بشر استفاده نکرده و نگاه او به قوانین بین‌المللی نگاهی کاملا ابزاری برای بسط و گسترش قدرت خود و حمایت غیر قانونی از رژیم صهیونیستی است.

وی در خصوص ترور دانشمندان و دانشگاهیان توسط رژیم صهیونیستی اظهار داشت: حوزه علم و دانش در خدمت انسانیت و رفاه بشریت است و رژیم صهیونیستی به این حوزه هم رحم نکرد و تعرض خود را در این حوزه گسترش داد؛ دانشمندانی که برای رفاه مردم تلاش کرده و از مسئله هسته‌ای برای درمان بیماری‌ها استفاده می‌کنند.

مسئول نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب در دانشگاه‌های خوزستان متذکر شد: همان‌گونه که رژیم صهیونیستی با اخلاق در تعارض ذاتی است، با علم، دانش، نهاد‌های دانشگاهی هم در تعارض ذاتی است. اگر علم و دانش که یکی از مولفه‌های مهم اقتدار و قدرت یک کشور است، در خدمت اهداف او بود از آن بهره‌مند می‌شود، اما اگر احساس کند قدرت او را به چالش می‌کشاند می‌بینیم که رفتار‌های متهورانه مانند ترور دانشمندان هسته‌ای و اندیشمندان از خود نشان می‌دهد. رژیم صهیونیستی با استفاده از ترور هرکسی را که در کشور خود برای استقلال، آزادی و قدرت خود تلاش می‌کند از پای درمی‌آورد و این روشی بسیار ناجوانمردانه است که از این انسان‌های خون‌ریز دور از انتظار نیست.

عادلی‌نژاد گفت: رژیم صهیونیستی یک رژیم جعلی است که از بدو پیداش خود مبتنی بر ترور، خونریزی و رفتار‌های غیر قانونی است. ما دیدیم که کودکان نه از بمباران‌ها یا تیر بلکه از شدت گرسنگی جان می‌دهند و این پدیده به ما نشان می‌دهد که این رژیم جعلی و غاصب به هیچ عهد انسانی، اصولی و یا اخلاقی پایبند نیست.

وی افزود: رئیس جمهور آمریکا نمی‌تواند ادعای این را داشته باشد که به دنبال صلح در جهان است و مطالبه جایزه نوبل را کند. دست آمریکا و رئیس‌جمهورش به خون مردم غزه آغشته است و نمی‌تواند ادعای صلح و بی‌طرفی داشته باشد.

انتهای پیام/

 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار