انسجام ملی در بالاترین سطح، از برکات مقاومت مردم در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بود

مدیرکل سابق بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی گفت: در طول ۱۲ روز جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی، انسجام ملی را در بالاترین سطح شاهد بودیم؛ بر همین اساس مهمتر از موشک‌های نقطه‌زن که هیمنه پوشالی رژیم صهونیستی را شکست، انسجام ملی بود که مردم کشورمان را در برابر رژیم صهیونیستی و آمریکا همدل کرد.
کد خبر: ۷۶۰۹۲۲
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۸ - 08July 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین «مهدی حسن‌زاده نامقی» مدیرکل سابق بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در یادواره شهدای مخابرات منطقه خراسان که با حضور کارکنان مخابرات و خانواده‌های شهدا در مشهد برگزار شد، با تسلیت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان و همچنین تبریک و تهنیت به مناسبت عروج فرماندهان، دانشمندان و مردم بی‌دفاع کشورمان در تجاوز رژیم صهیونی به میهن اسلامی، اظهار داشت: با حمله ددمنشانه رژیم اشغالگر قدس به ایران اسلامی، محرم امسال عاشورایی شد.

انسجام ملی در بالاترین سطح، از برکات مقاومت مردم در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه بود

وی افزود: ملت عاشورایی ما همچون دوران دفاع مقدس با اتکا به خدا، توکل به ذات اقدس الهی و حرکت در مسیر امام حسین علیه‌السلام با شعار هیهات من الذله در مقابل رژیم کودک‌کش صهیونیستی ایستاد و حسرت تجزیه ایران را بر دل این رژیم گذاشت.

مدیرکل سابق بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی ادامه داد: نتانیاهو با عوام‌فریبی به دنبال آن است که خود را پیروز میدان جلوه دهد، اما به اذعان کارشناسان رژیم صهیونیستی، ایران پیروز جنگ ۱۲ روزه شد.

این کارشناس مذهبی با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای کشورمان در حمله رژیم صهیونیستی، تصریح کرد: شهدای این جنگ به شهدای کربلا تأسی کردند و از کودک شیرخوار تا افراد کهنسال در بین شهدا دیده می‌شوند.

حجت‌الاسلام حسن‌زاده با تأکید بر اینکه انرژی هسته‌ای حق مسلم ایران اسلامی است، بیان داشت: از طریق این انرژی می‌توان کمبود‌های حوزه انرژی را برطرف کرد و یا در حوزه درمان با استفاده از رادیودارو‌های هسته‌ای برای درمان بیماران سرطانی گام‌های موثری برداشت.

وی با بیان اینکه ملتی که بخواهد آزاده باشد استکبار و ایادیش با آن ملت سر جنگ دارند، تأکید کرد: در طول ۱۲ روز جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی، انسجام ملی را در بالاترین سطح شاهد بودیم؛ بر همین اساس مهمتر از موشک‌های نقطه‌زن که هیمنه پوشالی رژیم صهونیستی را شکست، انسجام ملی بود که مردم کشورمان را در برابر رژیم صهیونیستی و آمریکا همدل کرد.

مدیرکل سابق بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی گفت: جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ثابت کرد که اگر ضعیف باشیم دشمنان ما را نابود خواهند کرد.

این کارشناس مذهبی ابراز داشت: مردم ایران اسلامی در دوران دفاع مقدس با توکل به خدا و ایمان به وعده الهی با کمترین امکانات هشت سال در مقابل دنیای استکبار ایستادند امروز که بحمدالله با تلاش و مجاهدت کارکنان نیرو‌های مسلح، در حوزه دفاعی در بالاترین سطح قرار داریم و تجاوز ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی را چنان پاسخی دادیم که در تاریخ ماندگار شد، اما در این مسیر نباید دچار غرور شد و همواره باید به یاد خداوند بود و او را ناظر بر عملکرد خود دانست.

حجت‌الاسلام حسن‌زاده تأکید کرد: اراده خدا اگر پیروزی جبهه حق باشد محقق خواهد شد اگر این جبهه یک نفر باشد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار