مشمولان ۱۳۸۶ برای شرکت در راهپیمایی اربعین حسینی نیاز به مجوز ندارند

رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا اعلام کرد: مشمولان متولد ۱۳۸۶ می‌توانند از اول محرم تا پایان صفر، فقط یک‌بار بدون نیاز به مجوز خروج برای زیارت عتبات عالیات و اربعین شرکت کنند.
کد خبر: ۷۶۰۹۲۵
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۰ - 08July 2025

به گزارش گروه جامعه دفاع‌پرس، سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا، اظهار داشت: کلیه مشمولان متولد سال ۱۳۸۶ که قصد زیارت عتبات عالیات از اول ماه محرم تا پایان ماه صفر بویژه اربعین حسینی را دارند، می‌توانند در این ایام فقط برای یک بار بدون نیاز به اخذ مجوز خروج از کشور در این سفر معنوی شرکت کنند.

مشمولان ۱۳۸۶ برای شرکت در راهپیمایی اربعین حسینی نیاز به مجوز ندارند

وی گفت: این دسته از عزیزان برای شرکت در این سفر معنوی و در بازه زمانی ۱۴۰۴/۰۴/۰۶ تا ۱۴۰۴/۰۶/۰۲ فقط برای یک بار بدون نیاز به دریافت مجوز خروج از کشور از رده‌های وظیفه عمومی، می‌بایست برای دریافت گذرنامه از اداره گذرنامه اقدام کنند.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: مشمولان و خانواده‌های آنان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانی www.vazifeh.police.ir و یا کانال سازمان در پیام رسان‌های داخلی (سروش، ایتا و روبیکا) به نشانی khabaresarbazi@ از آخرین اخبار مربوطه مطلع شوند.

انتهای پیام/ 241

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار