نوسازی و مقاوم‌سازی مساکن روستایی اولویت ملی و استانی است

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان گفت: نوسازی و مقاوم‌سازی مساکن روستایی به عنوان یک اولویت ملی و استانی علاوه بر حفظ جان و مال مردم در برابر سوانح طبیعی، محرومیت‌زدایی، توسعه پایدار، رونق اقتصادی و حمایت از اقشار آسیب‌پذیر جامعه را به دنبال دارد.
کد خبر: ۷۶۱۰۴۷
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۲ - 08July 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، "کیومرث حبیبی" معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان، در جلسه شورای هماهنگی بانک‌های عامل استان که امروز، ۱۷ تیر در محل دفتر معاونت عمرانی استانداری برگزار شد، گفت: چه در جوامع شهر و چه در جوامع روستایی، مسکن یکی از بزرگ‌ترین دغدغه‌های انسان‌ها است و در سبد خانوار‌ها نقش ایفا می‌کند، بنابراین اهمیت مسکن کاملا واضح و روشن است.
 
نوسازی و مقاوم‌سازی مساکن روستایی اولویت ملی و استانی است
 
وی تأمین مسکن اقشار کم درآمد و توسعه پایدار مناطق روستایی را یکی از برنامه‌های مهم نظام تدبیر استان خواند و افزود: از مجموع سهمیه مسکن ملی استان ۱۸ درصد را مسکن روستایی تشکیل می‌دهد که اجرای آن منجر به حفظ جان و مال مردم روستا در برابر بلایای طبیعی، محرومیت‌زدایی، توسعه پایدار، اشتغال‌زایی و حمایت از اقشار کم‌درآمد جامعه خواهد شد.
 
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان بیان کرد: همزمان با سراسر کشور طرح ویژه بهسازی و نوسازی مسکن روستایی استان کردستان اجرا شده و تاکنون ۵۸ هزار و ۳۰۰ واحد مسکن روستایی استان معادل ٤۷ درصد نوسازی و مقاوم‌سازی شده است.
 
وی به تسهیلات مقاوم‌سازی مساکن روستایی اشاره و اظهار کرد: تحقق اهداف طرح نوسازی و بهسازی مساکن روستایی و جذب کامل اعتبارات تخصیص یافته به استان، مستلزم همکاری تنگاتنگ، هماهنگی کامل و تسریع در فرآیند‌های اجرایی میان دستگاه‌های مربوطه و شبکه بانکی استان است.
 
وی بر تسریع در جذب و پرداخت تسهیلات مسکن روستایی تأکید کرد و افزود: با توجه به تکالیف بالای بانک‌های استان در پرداخت تسهیلات تکلیفی و مجموعه‌ای از مشکلات نمی‌توان بانک‌ها را به کم‌کاری عمدی محکوم کرد، اما در بخش‌هایی همچون مقاوم سازی مسکن که با زندگی مردم سر و کار دارد، تاخیر در پرداخت تسهیلات قابل توجیه نیست.
 
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان یادآور شد: بخش قابل توجهی از متقاضیان دریافت تسهیلات مسکن روستایی از اقشار تحت پوشش دستگاه‌های حمایتی کمیته امداد امام (ره) و بهزیستی استان ساکن روستا‌ها هستند که در مرحله تضمین بانکی دچار مشکل می‌شوند، می‌طلبد بانک‌های عامل به هر روش ممکن با رعایت ضوابط و قوانین در اخذ تضمین از این افراد تسهیل‌گری کنند.
 
حبیبی بر تسهیل و یکسان‌سازی تضامین در شعب بانک‌های عامل تأکید کرد و گفت: در پرداخت تسهیلات مسکن الویت با ساکنین روستا‌ها است لذا در این مورد با حساسیت عمل شود.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار