برگزاری جلسه مدیران و رابطین دفتر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت بابلسر+ تصاویر

جلسه مدیران و رابطین دفتر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت بابلسر سه شنبه در مسجد المهدی در جوار بارگاه ملکوتی شهید گمنام بوستان بعثت بابلسر، برگزار شد.
کد خبر: ۷۶۱۰۷۳
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۰ - 09July 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از مازندران، جلسه مدیران و رابطین دفتر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت بابلسر سه‌شنبه با قرائت زیارت عاشورا در مسجد المهدی در جوار بارگاه ملکوتی شهید گمنام بوستان بعثت، واقع در شهرک ساحلی شهرستان بابلسر، برگزار شد.

برگزاری جلسه مدیران و رابطین دفتر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت بابلسر+ تصاویر

حجت الاسلام «محمدطاهر قلی‌تبار» رئیس اداره اروپا و آمریکای دانشگاه ادیان و مذاهب ضمن تشکر به دلیل حضور در این جمع، در خصوص نفوذ فرهنگی و اجتماعی به ایراد سخن پرداخت.

وی افزود: پیاده نظام دشمن همیشه از طریق کار فرهنگی انتخاب و گزینش می‌شود و در آخر جنگ سخت را به دست متخصصین نظامی می‌سپارند.

این مسئول با تاکید بر اینکه، اگر افکار عمومی خوب مدیریت و کنترل نشود، دشمن برای آن برنامه ریزی خواهد کرد، اذعان داشت: این واقعیت تلخی است. دشمنی که امروز داریم، دشمن قهاری است. دشمن امروز و دیروز نیست. تجربه اش خیلی زیاد است، قشنگ راه‌های نفوذ را بلد است و می‌داند با همه اقشار چگونه برخورد کند.

حجت الاسلام قلی‌تبار گفت: هدف دشمن در قضیه اخیر و ترور فرماندهان نظامی این بوده که در مردم یاس و ناامیدی ایجاد کند.

وی ادامه داد: اسرائیل کشور نیست، بلکه پادگان است. آنها شهروند معمولی ندارند. با این تعهد می‌آیند اسرائیل زندگی کنند که باید به دولت خدمت کنند و مطیع اوامر آنها باشند.

وی در پایان اظهار داشت: ما در جنگ اخیر با یک کشور نجنگیدیم. باید ارزش‌ها حفظ شود و مردم یادشان نرود کی بودند، چی بودند و به کجا رسیدند. مردم ثابت کردند که در بزنگاه‌ها همه پشت نظام می‌ایستند؛ و اینکه یکی از مهمترین بخش‌های جنگ ترکیبی، جنگ رسانه است و شما در بخش رسانه خوب کار کردید. مسیری که در پیش گرفته‌اید مسیر درستی است. آن را ادامه بدهید و امیدوارم در جلسه بعدی جوان تر‌ها را در بین شما بیشتر ببینم. 

«سید باقر طاهری» مسئول دفتر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت بابلسر نیز از حضور اعضا، میزبان و میهمان جلسه تقدیر و تشکر به عمل آورد و گفت: قضیه اخیر، جنگ ترکیبی و جنگ احزاب بود؛ لذا باید بیش از پیش هشیار باشیم.

وی در ادامه خاطر نشان کرد: لزوم اطاعت از مافوق یکی از اصولی است که باید در مجموعه رعایت شود و نباید از آن تمرد کرد.

مسئول دفتر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت بابلسر با تأکید بر اینکه باید اطاعت پذیری داشته باشیم و به این مسئله بیشتر دقت کنیم، در خصوص اجرای پدافند عامل تاکید کرد.

برگزاری جلسه مدیران و رابطین دفتر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت بابلسر+ تصاویر

برگزاری جلسه مدیران و رابطین دفتر حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت بابلسر+ تصاویر

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار