لزوم مستندسازی و روایتگری از شهدای دانش‌آموز

مدیرکل آموزش و پرورش گیلان با تاکید بر لزوم استفاده از ابزار‌های نوین برای انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جوان و نوجوان، گفت: به دنبال مستندسازی و روایتگری از شهدای دانش‌آموزی هستیم.
کد خبر: ۷۶۱۰۷۵
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۰۰:۲۰ - 09July 2025
به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از رشت، «نرگس دستیار» مدیرکل آموزش و پرورش گیلان در نشست کمیته امور آموزشی پژوهشی تخصصی دفاع مقدس و مقاومت با حضور با مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت استان گیلان و معاونین آموزش و پرورش و مدیران حفظ آثار و دفاع مقدس با اشاره به شهادت سرداران و فرماندهان و دانشمندان و اساتید و دانش‌آموزان و فرهنگیان و جمعی از مردم بی گناه در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، اظهار داشت: ملت ایران در این جنگ نابرابر و ناجوانمردانه با عزت و اقتدار مقاومت کردند و به پیروزی رسیدند.
لزوم مستندسازی و روایتگری از شهدای دانش‌آموز
وی با قدردانی از نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران که نقش بی‌بدیلی در مقابله با دشمن صهیونیستی و آمریکای جهانخوار داشتند، افزود: نشر فرهنگ اصیل و هویت ملی ایران باید در بستر آموزش و پرورش اتفاق بیفتد، زیرا جمع هدف آموزش و پرورش بسیار بزرگ بوده و سنین متفاوت را شامل می‌شود.
 
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان با بیان اینکه فرزندان ایران اسلامی از دوران کودکی تا نوجوانی در اختیار نظام آموزش و پرورش و فرهنگیان و اولیای مدرسه هستند، تصریح کرد: روایتگری دفاع مقدس برای دانش‌آموزان بسیار مهم است، زیرا به فرموده رهبر انقلاب، بسیاری از کشور‌ها با فیلم و کتاب برای خود هویت می‌سازند، اما ما وارث هویتی هستیم که به آن افتخار می‌کنیم و باید فرزندان این سرزمین را با شهدا آشنا و فرهنگ دفاع مقدس را در آنان نهادینه کنیم.
 
دستیار با تاکید بر لزوم استفاده از ابزار‌های نوین برای انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جوان و نوجوان، عنوان کرد: در کنار روایتگری دفاع مقدس باید از فیلم و کتاب و تولید محتوای مجازی و بازی و پادکست و جشنواره‌های فرهنگی و هنری و... استفاده کنیم.
 
وی با بیان اینکه گفتمان فضای مجازی ظرفیت خوبی برای انتقال فرهنگ ایثار و جهاد و شهادت است، ادامه داد: اداره‌کل آموزش و پرورش استان گیلان آماده همکاری و همفکری با دستگاه‌های فرهنگی جهت تولید محتوا برای دانش‌آموزان است.
 
مدیرکل آموزش و پرورش گیلان با اشاره به تلاش دشمن در جنگ ۱۲ روزه برای ایجاد شکنندگی روانی و اجتماعی در کشور، اضافه کرد: دشمن فکر می‌کرد می‌تواند مردم را از حاکمیت جدا کند، اما همه مردم و به ویژه جامعه فرهنگیان و دانش آموزان با حفظ وفاق ملی و پیروی از منویات رهبر انقلاب و پشتیبانی از نیرو‌های مسلح، بر دشمن فایق آمدند.
 
دستیار با بیان اینکه ملت ایران برای دفاع از انقلاب و کشور در کنار هم خواهند ماند، خاطرنشان کرد: گفتمان وحدت ملی باید از طریق جشنواره‌ها برای دانش آموزان بازگو شود، زیرا دانش آموزان ما جنگ و مقاومت را دیدند و باید مشق ایثار را یاد بگیرند.
 
وی آموزش و پرورش را محدود به کتاب‌های درسی ندانست و تاکید کرد: از طریق جشنواره‌های فرهنگی و هنری همچون فانوس و رسام و مشق ایثار و لاله‌های روشن و... می‌توانیم استعداد‌ها و ظرفیت‌های فردی دانش‌آموزان را شناسایی کنیم.
 
مدیرکل آموزش و پرورش گیلان با اشاره به همکاری والدین شهدای دانش‌آموزان با حوزه نشر کتاب دفاع مقدس، ادامه داد: به دنبال مستندسازی و روایتگری از شهدای دانش‌آموزی هستیم.
 
وی شهدا را معلم واقعی جامعه دانست که با نثار جانشان درس ایثار و فداکاری را به ما آموختند و گفت: هرچقدر از شهدا بگوییم، کم است و لذا آموزش و پرورش به عنوان متولی گسترش و انتقال و تعمیق فرهنگ جهاد و شهادت و در راستای بیانیه گام دوم انقلاب و برنامه هفتم، باید آینده‌سازان جامعه را با این مفاهیم آشنا کند.
 
دستیار برنامه درسی پنهان را مقدم بر برنامه درسی مصوب مدارس دانست و عنوان کرد: از ساعات درس آمادگی دفاعی برای روایتگری دفاع مقدس بهره گرفته می‌شود تا بتوانیم زمینه تعلیم و تربیت فرزندان این سرزمین را برای رسیدن به حیات طیبه فراهم کنیم.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار