به گزارش خبرنگار دفاعپرس از ارومیه، شاهدان همیشه تاریخ و مهاجران الی ا... و مجاهدان اسلام و زاهدان شب و شیران روز، همواره در انتخاب مسیر حرکت اجتماعی خود با همه وجودشان به سوی نور شتافتهاند و در انتها به حق پیوستهاند.
شهید شاهد، نادر اکبرزاده نیز از سیرة همین انسانهای برگزیده بود که به مصداق آیة شریفة مطلع مقاله به عهدشان وفا کرد و به لقاءا.. رسید.
زندگینامه شهید:
شهید نادر، در ۲۲ بهمن سال ۱۴۳۱ در شهر ارومیه متولد شد. وی پس از گذراندن دوران ابتدائی و راهنمایی، وارد دبیرستان شد.
او که در یک خانواده مذهبی - سیاسی بزرگ شده بود، بلافاصله جذب انقلاب اسلامی شد و با یک تشکل دانش آموزی، فعالانه با رژیم منحط پهلوی به مبارزه پرداخت و چندین بار به طور معجزه آسا از محاصرة مأمورین رژیم نجات یافته بود.
بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، بانی تشکیل انجمن اسلامی مدرسه و اولین اقدام آن تعویض نام دبیرستان بود. او از همان آغاز خط نفاق را شناخته و رسواگر منافقین بود.
با شروع تابستان، در زمرة اولین جهادگران قرار گرفت. قیافة مصمم او را محرومین روستایی، آنهایی که زمینشان را درو کرده بود بهتر میشناختند.
با سپاه، که او عاشق آن بود، صمیمانه همکاری داشت و شبها به کمک پاسداران جان بر کف میشتافت. در اغلب درگیریها و به خصوص در حمله دمکراتهای منافق در ۱۱ مهر ماه سال ۱۴۵۱ مستقیما حضور داشته و به همراه شهید پادار، در جلوگیری از نفوذ ضدانقلاب به شهر شرکت کرد.
بعد از مدتی در امتحانات تربیت معلم، در رشته امور تربیتی و پرورشی قبول شد و فرصت یافت تا به غنیتر نمودن مبانی و ایدئولوژی اسلامی خود بپردازد.
وی بعد از اتمام سال اول تربیت معلم، برای گذراندن تعطیلات، به شهر خود بازگشت و راه خود را به سوی دیار عاشقان ا... یعنی جبهههای جنگ تحمیلی انتخاب کرد و داوطلبانه عازم میدان آزمایش وفای به عهد شد و بعد از دو ماه نبرد در عملیات مسلم ابن عقیل، به خصم زبون یورش برد و حماسه آفرید. و همچون مرادش عباس، در حالی که دست راستش از کتف قطع شده بود، در میدان نبرد افتاد و به شهادت و فیض ابدی رسید.
از خصوصیات بارز شهید نادر اکبرزاده، اعتقاد بی، چون و چرای او به رهبری امام خمینی (ره) و خط سازش ناپذیر ایشان بود. صداقت در گفتار و عمل، وفا به عهد و مهربانی و احترام به خانواده از مشخصات بارز ایشان بود. بارها به دیدار امام (ره) رفت و بعد از بازگشت، تشنهتر از پیش مشتاق دیدار ایشان بود؛ و سرانجام در ۱۲ مهر ۱۳۶۱ به شهادت رسید.
انتهای پیام/