آماده‌باش ۲۴ بیمارستان کرمانشاه برای ایام اربعین

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از آماده‌باش بخش بهداشت و درمان استان برای ارائه خدمات به زوار اربعین خبر داد و گفت: ۲۴ بیمارستان در مسیر تردد زوار اربعین در آماده‌باش کامل هستند.
کد خبر: ۷۶۱۱۵۰
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۲ - 09July 2025

به گزارش دفاع‌پرس از کرمانشاه، «علی سروش» رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه امروز در جلسه ستاد اربعین استان کرمانشاه با بیان اینکه تدابیر لازم برای ارائه تمامی خدمات در حوزه بهداشت و درمان به زوار اربعین اندیشیده شده، اظهار داشت: تمامی بیمارستان‌های استان که در مسیر تردد زوار قرار دارند، از ورودی کرمانشاه تا مرز خسروی در آمادگی کامل قرار دارند.

آماده‌باش ۲۴ بیمارستان کرمانشاه برای ایام اربعین

وی همچنین از برپایی دو بیمارستان سیار با همراهی ارتش و سپاه خبر داد و افزود: راه‌اندازی اورژانس صحرایی نیز در دستور کار است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه با بیان اینکه ۱۸۴ دستگاه ناوگان و تجهیزات لجستیک دانشگاه علوم پزشکی اعم از آمبولانس و... نیز برای ارائه خدمات به زوار اربعین پای کار خواهند بود، خاطرنشان کرد: تمام داروخانه‌های دولتی در مسیر زوار هم به صورت ۲۴ ساعته فعال خواهند بود. سه داروخانه خصوصی در بیستون، ماهیدشت و حمیل نیز به صورت ۲۴ ساعته در ایام اربعین فعالیت خواهند کرد.

سروش  همچنین از لغو مرخصی کادر درمان در ایام اربعین یاد کرد و افزود: عمده خدمات ما در مسیرهای منتهی به قصرشیرین، قصرشیرین به خسروی و مرز خسروی متمرکز خواهد بود.

وی از دپو کافی دارو، سرم، آنتی‌بیوتیک، واکسن و سایر تجهیزات مصرفی برای ارائه خدمات به زوار اربعین نیز خبر داد و یادآور شد: ۱۶ مرکز سلامت در سطح استان برای ارائه خدمات به زوار پای کار هستند که از این تعداد ۹ مرکز به صورت ۲۴ ساعته فعالیت خواهند داشت.

سروش همچنین از شناسایی مخاطرات احتمالی بهداشتی و درمانی در مسیر زوار در ایام اربعین نیز یاد کرد و ادامه داد: این مخاطرات شامل ازدحام جمعیت، گرمازدگی، حوادث ترافیکی، بیماری‌های گوارشی و مسمومیت، پشه آئدس  و تب دنگی است که تمهیدات لازم برای مقابله با این مخاطرات نیز انجام شده است.

وی با بیان اینکه تدابیر لازم برای ارائه آموزش‌های بهداشتی به زوار اندیشیده شده، بر لزوم رعایت کامل موازین بهداشتی در موکب‌ها خصوصا در زمینه بهداشت آب و یخ تاکید کرد.

موضوع دیگری که سروش به آن اشاره کرد برگزاری کنگره ملی اربعین به صورت سالانه در دانشگاه شهید بهشتی بود و گفت: اگرچه مخالف برگزاری این کنگره در دانشگاه شهید بهشتی نیستیم، اما عقیده داریم این کنگره می‌تواند در کرمانشاه برگزار شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه از پیگیری برای برگزاری این کنگره به صورت بین‌المللی به میزبانی کرمانشاه خبر داد و عنوان کرد: کنگره سالانه اربعین می‌تواند منافع بهداشتی، اقتصادی و فرهنگی فراوانی برای استان به همراه داشته باشد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها