به گزارش خبرنگار دفاعپرس از اراک، پروین مفتحزاده، مدیرکل دفتر بانوان و امور خانواده استانداری مرکزی، در گفتوگو با دفاعپرس با اشاره به نقش شورای هماهنگی بانوان در دفاع مقدس اظهار داشت: یکی از راهبردهای مهم استان مرکزی در دهه گذشته، تشکیل «شورای هماهنگی زنان در دفاع مقدس» بوده که با هدف بازخوانی و تبیین نقش بانوان در پیروزی انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس شکل گرفته است. این شورا همچنین نقش مهمی در بازسازی شخصیت نسل جوان بانوان ایفا میکند و در مسیر معرفی الگوی سوم زن مسلمان گام برمیدارد.
وی با بیان اینکه این شورا از سال ۱۳۹۴ فعالیت خود را آغاز کرده است، گفت: جلسات این شورا بهصورت منظم و ماهانه در مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس برگزار میشود و محور آن، اجرای مأموریتهای بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت است.
مدیرکل دفتر بانوان استانداری مرکزی افزود: رویکرد این شورا، توجه به ارتباط بیننسلی بهعنوان یک راهبرد اصلی در سیاستگذاریهای فرهنگی حوزه ایثار، مقاومت و شهادت است؛ بهگونهای که پیوندی میان مادران شهدا بهعنوان نسل گذشته، مادران امروز و دختران جوان بهعنوان مادران آینده برقرار میکند.
مفتحزاده از اجرای طرحی ویژه برای دختران نوجوان در سال جاری خبر داد و تصریح کرد: «طرح دختران نوراه» با هدف شبکهسازی، آموزش، شناسایی و توسعه مهارتهای دختران مقطع متوسطه اول و دوم طراحی شده و قرار است در قالب اردوی تربیتی و آموزشی راهیان نور به اجرا درآید که در جلسه اخیر شورا نیز بهطور اجمالی مورد بررسی قرار گرفت.
وی در ادامه به برخی از اقدامات شاخص شورای هماهنگی بانوان اشاره کرد و گفت: ثبت تاریخ شفاهی نقش بانوان استان در دوران دفاع مقدس، برگزاری نشستهای تخصصی پیرامون نقش بانوان در جبهه فرهنگی انقلاب، اجرای طرح «سلالهها» با رویکرد جهاد تبیین از دستاوردهای انقلاب، و همایشهای سالانه «پیامآوران عاشورایی» و «اسوههای صبر و مقاومت» از جمله برنامههای مهم شورا بوده است.
مفتحزاده در پایان با اشاره به همایش سالانه «اسوههای صبر و مقاومت» اظهار داشت: این همایش که به مناسبت میلاد با برکت حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) برگزار میشود، به منظور معرفی و تکریم مقام مادرانه و همسرانه شهدا و ایثارگران با محور معرفی زن مسلمان الگو به نسل جوان است و با مشارکت دستگاههای اجرایی و گروههای مردمی برگزار میشود.
انتهای پیام/