استفاده از ظرفیت‌های مردمی در گرامیداشت مناسبت‌های ملی دفاع مقدس و مقاومت در دستور کار است

پورعباس گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در سال ۱۴۰۴ از ظرفیت‌های مردمی در حوزه گرامیداشت مناسبت‌های ملی دفاع مقدس و مقاومت در سطح شهرستان بیش از گذشته بهره خواهیم برد.
کد خبر: ۷۶۱۱۷۵
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۸ - 09July 2025

«علی‌اصغر پورعباس» مسئول دفتر نمایندگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت شهرستان بردسکن در گفت‌و‌گو با خبرنگار دفاع‌پرس در خراسان رضوی اظهار داشت: این شهرستان نیز همانند سایر نقاط دیگر استان؛ در سال ۱۴۰۳ گرامیداشت مناسبت‌های ملی دفاع مقدس و مقاومت را در دستور کار خود قرار داد و علاوه بر این مطلب، بر اساس تدابیر و برنامه‌ریزی‌های اتخاذ شده از سوی اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت خراسان رضوی، مسجدی به نام ولیعصر (عج) به‌عنوان یک پایگاه فرهنگی در جوار شهدای گمنام بردسکن درنظر گرفته شد بطوری که در طول هفته، این مسجد برنامه‌های متنوع فرهنگی بسیاری دارد.

استفاده از ظرفیت‌های مردمی بردسکن در گرامیداشت مناسبت‌های ملی دفاع مقدس و مقاومت در دستور کار است

وی افزود: حضور اقشار مختلف مردم و اجرای برنامه‌های مناسبتی دوران دفاع مقدس همراه با اقامه نماز جماعت؛ از جمله برنامه‌های مهم فرهنگی در مزار شهدای گمنام بردسکن است.

مسئول دفتر نمایندگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و مقاومت بردسکن همچنین یادآور شد: در سال گذشته طی هماهنگی‌های انجام شده با شورای اداری بشهرستان مقرر شد تا برنامه‌هایی که محتوای آن‌ها با مناسبت‌های ملی دفاع مقدس و مقاومت مرتبط است به جای مکان‌های مدنظر در ادارات در جوار مزار شهدای گمنام این شهرستان برگزار شود.

وی در پایان تاکید کرد: بر اساس برنامه‌ریزی‌های پیش‌بینی شده قرار است که در سال ۱۴۰۴ از ظرفیت‌های مردمی بردسکن در بحث گرامیداشت مناسبت‌های ملی دفاع مقدس و مقاومت؛ نسبت به گذشته بیشتر بهره بگیریم.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها