عفو بین‌الملل: انتقال ساکنان نوار غزه به رفح جنایت جنگی است

سازمان عفو بین‌الملل با «شرم‌آور، غیرانسانی و غیر قانونی» توصیف‌کردن طرح انتقال ساکنان نوار غزه به رفح، و تشریح ابعاد جنایات صهیونیست‌ها، این سناریو را در چارچوب قصد رژیم صهیونیستی برای «ارتکاب جنایت‌های جنگی و ضد بشری» علیه فلسطینیان دانست.
کد خبر: ۷۶۱۲۷۵
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۵ - 09July 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از شبکه الجزیره، سازمان عفو بین‌الملل تأکید کرد که طرح وزیر جنگ رژیم صهیونیستی درباره انتقال همه ساکنان نوار غزه به رفح، شرم‌آور، غیرانسانی و غیرقانونی است.

عفو بین‌الملل: طرح انتقال ساکنان نوار غزه به رفح برای ارتکاب جنایت جنگی است

این سازمان افزود: طرح اسرائیل برای جمع‌کردن فلسطینیان در رفح، برای ارتکاب جنایت‌های جنگی و ضد بشری است.

عفو بین‌الملل همچنین تأکید کرد: انتقال فلسطینیان در داخل نوار غزه یا کوچاندن آنها به خارج از نوار غزه بر خلاف خواسته آنها، جنایت جنگی و تبعید غیرقانونی است.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی پیشتر از طرح «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ این رژیم برای انتقال ۲ میلیون نفر از ساکنان نوار غزه به رفح خبر دادند.

این رسانه‌ها همچنین گزارش دادند که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم با طرح کاتس موافقت کرده است.

از سوی دیگر وزارت بهداشت فلسطین در غزه امروز (چهارشنبه) اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته، ۱۰۵ نفر در این منطقه شهید و ۵۳۰ نفر دیگر مجروح شدند.

با احتساب این شهدا، شمار شهدای این منطقه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ و همزمان با آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون به ۵۷ هزار و ۶۸۰ نفر و شمار مجروحان هم به ۱۳۷ هزار و ۴۰۹ نفر رسید.

این درحالی است که «اسماعیل الثوابته» مدیر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه با اشاره به قطع برق بخش‌های مختلف مرکز درمانی الشفا در شهر غزه به سبب کمبود سوخت، درباره پیامد‌های فاجعه بار این وضعیت بحرانی برای جان بیماران و مجروحان، هشدار داد.

انتهای پیام/281

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار