به گزارش گروه بین الملل دفاعپرس، شبکه المنار لبنان تاکید کرد که ادعایی مبنی بر «عملیات زمینی» دشمن در جنوب لبنان، بزرگنمایی هدفمند است. آنچه در جریان است، تکمیل تجاوزاتی است که متوقف نشده و تحت بهانه دستیابی به آنچه از مقاومت به جا مانده و در راستای تلاش برای سرپوش گذاشتن بر ادامه تجاوزات رژیم اسرائیل و نقض مستمر آتشبس است.
این رسانه افزود، نظامیان رژیم اشغالگر اسرائیل اساساً در مکان احداثشده در داخل منطقه جبل بلاط مستقر هستند که یکی از پنج موضعی است که دشمن قبلاً احداث کرده و امروز هیچ یگان جدید ارتش رژیم وارد نشده است.
المنار ادامه داد نظامیان دشمن طی روزهای گذشته اقدام به انفجارهایی در اطراف این مکان کرده بودند.
ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شده بود که نظامیان تیپ ۳۰۰ این رژیم عملیات ویژهای را در مناطقی از جنوب لبنان انجام دادهاند.
ارتش رژیم اشغالگر ادعا کرد که نظامیان صهیونیست با هدف جلوگیری از استقرار مجدد حزبالله در مناطق جنوب لبنان دست به این عملیات زده و مقادیری سلاح در منطقه لبونه را کشف و منهدم کردهاند.
انتهای پیام/281