به گزارش دفاعپرس از مازندران، با حکم «مهدی یونسی رستمی» استاندار مازندران، «جعفر قمی» به عنوان سرپرست اداره کل پدافند غیرعامل استان مازندران منصوب شد.
در متن حکم آمده است:
نظر به مراتب توانمندی، سوابق و تجارب مفید جنابعالی به موجب این حکم به عنوان سرپرست اداره کل پدافند غیر عامل استانداری منصوب میشوید.
امید است با اتکال به خداوند متعال و در چارچوب قانون اساسی، اهداف سند چشم انداز و سیاستهای کلی مصوب رهبر معظم رهبری و برنامه هفتم پیشرفت و رعایت منشور اخلاقی کارگزاران دولت «وفاق ملی» با استفاده از تمامی ظرفیتها نسبت به انجام امورات جاری اهتمام ورزید توفیقات روز افزونتان را در انجام شایسته وظایف، افزایش رضایت و سرمایه اجتماعی دولت در مسیر تحقق عدالت از درگاه خداوند سبحان خواستارم.
«جعفر قمی» از خانواده شهداست، که مسئولیتهایی نظیر مدیر کل سیاسی، انتخابات و تقسیمات کشوری استانداری مازندران، مشاور استاندار و عضویت در سازمان نظام مهندسی را در کارنامه خود دارد.
انتهای پیام/