برای نخستین بار در سنندج مادر کردستانی با روش IVF سه‌قلوی سالم به دنیا آورد

سرپرست روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: برای نخستین بار در سنندج، مادر کردستانی با روش IVF سه‌قلوی سالم به دنیا آورد و اکنون حال عمومی مادر و نوزادان مساعد است.
کد خبر: ۷۶۱۲۹۰
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۶ - 09July 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، فرشاد ارغوانی ظهر چهارشنبه به خبرنگاران رسانه‌های کردستان اعلام کرد: در یک اتفاق پزشکی قابل توجه، نخستین زایمان موفق سه‌قلویی با روش IVF در استان کردستان انجام شد.
 
برای نخستین بار در سنندج مادر کردستانی با روش IVF سه‌قلوی سالم به دنیا آورد
 
وی افزود: خانم نرمین برزنجه، مادر ۳۳ ساله سنندجی، پس از یک بارداری موفق به کمک درمان‌های ناباروری، سه نوزاد سالم شامل دو دختر و یک پسر را در بیمارستان بعثت سنندج به دنیا آورد.
 
سرپرست روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، با اشاره به همکاری تخصصی تیم‌های زنان و زایمان و مراقبت‌های ویژه نوزادان، گفت: این زایمان در هفته ۳۴ بارداری انجام شد و وزن نوزادان به ترتیب ۱۴۰۰، ۲۰۵۰ و ۲۰۰۰ گرم گزارش شده است.
 
وی افزود: هر سه نوزاد در بدو تولد به دلیل مشکلات تنفسی به بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان (NICU) منتقل شده‌اند و تحت درمان‌های تخصصی قرار دارند، اما حال عمومی آنها و مادر رضایت‌بخش است و روند بهبودی ادامه دارد.
 
ارغوانی ضمن تبریک به خانواده این نوزادان و قدردانی از تلاش‌های تیم درمانی بیمارستان بعثت، اظهار داشت: این موفقیت نمادی از پیشرفت علمی و تخصصی تیم‌های درمان ناباروری دانشگاه علوم پزشکی کردستان است و امید تازه‌ای برای زوج‌های نابارور در استان و منطقه فراهم کرده است.
 
وی در پایان یادآور شد: روش IVF به عنوان یکی از مؤثرترین راهکار‌های علمی در درمان ناباروری، سال‌هاست که امید‌های تازه‌ای را برای خانواده‌هایی که در مسیر فرزندآوری با چالش مواجه‌اند، ایجاد کرده و دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز توانسته است با تکیه بر دانش روز و تلاش تیم‌های تخصصی، در این حوزه موفقیت‌های چشمگیری کسب کند.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار