افزایش تاب‌آوری جامعه، رسالت امروز فعالان فرهنگی است

 نماینده ولی‌فقیه در استان همدان، در پایان بر نقش مهم فعالان فرهنگی در تقویت روحیه صبوری و پایداری جامعه تأکید کرد و گفت: این یکی از وظایف مهم فعالان فرهنگی در شرایط کنونی است.
کد خبر: ۷۶۱۳۴۹
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۶ - 09July 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از همدان، آیت‌الله «حبیب‌الله شعبانی» نماینده ولی‌فقیه در استان همدان، در نشست مجمع بانوان فعال فرهنگی استان، با تأکید بر لزوم تعامل و هم‌افزایی میان فعالان فرهنگی، اظهار داشت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند همکاری و اتحاد میان نیروهای فرهنگی هستیم.

افزایش تاب‌آوری جامعه، رسالت امروز فعالان فرهنگی است

وی هم‌افزایی واقعی را در گرو شادی از موفقیت دیگران دانست و افزود: اگر از پیشرفت دیگران خوشحال شویم، می‌توانیم به هم‌افزایی حقیقی دست یابیم.

نماینده ولی فقیه در استان همدان همچنین بر پرهیز از مرزبندی در فعالیت‌های فرهنگی تأکید کرد و اظهار داشت: باید به تمام فعالان فرهنگی فرصت فعالیت داده شود و نگاه‌های محدود و خط‌کشی‌های سلیقه‌ای را کنار بگذاریم.

آیت‌الله شعبانی با اشاره به تنوع سلایق و ظاهرهای اجتماعی تصریح کرد: باید بدون پیش‌داوری به سراغ همه اقشار جامعه برویم و تلاش کنیم با زبان مشترک، پیام‌های فرهنگی را منتقل کنیم.

وی با بیان اینکه جامعه امروز درگیر یک نبرد همه‌جانبه از سوی دشمن است، خاطرنشان کرد: در این میدان، کشوری موفق خواهد بود که مردمش از صبر و تاب‌آوری بیشتری برخوردار باشند.

 نماینده ولی‌فقیه در استان همدان، در پایان بر نقش مهم فعالان فرهنگی در تقویت روحیه صبوری و پایداری جامعه تأکید کرد و گفت: این یکی از وظایف مهم فعالان فرهنگی در شرایط کنونی است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار