جهاد تبیین رکن اصلی مقابله با جنگ نرم دشمن است

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: جهاد تبیین کلید مقابله با جنگ نرم است که در آن آبرو در خطر است، اما باید ایستادگی کرد.
کد خبر: ۷۶۱۳۹۴
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۵ - 10July 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان رضوی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین «هادی صاحبقرانی» مدیرکل تبلیغات اسلامی استان در مراسم عزاداری امام سجاد (ع) در جمع کارکنان اداره‌کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با تأکید بر اینکه جهاد تبیین رکن اصلی مقابله با جنگ نرم دشمن است، اظهار داشت: در جنگ نرم حیثیت و آبرو به باد می‌رود و گاهی حتی مورد فحش و ناسزا قرار می‌گیرید، اما باید در این میدان ایستادگی کرد.

جهاد تبیین رکن اصلی مقابله با جنگ نرم دشمن است

وی در ادامه، با اشاره به فطری بودن جریان محبت و بغض در انسان گفت: شما‌ها مؤمنین، به‌صورت فطری خداوند تبارک و تعالی جریان محبت نسبت به ایمان را در شما قرار داده، نسبت به اطاعت خدا را قرار داده و این را در قلب شما تزئین کرده بود. در مقابل، خداوند نسبت به کفر، فسق و سرپیچی از فرمان خود بغض قرار داده و این باعث شده که انسان‌ها از این موضوعات اجتناب کنند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در بخش دیگری از سخنان خود، به روایتی بسیار قابل تأمل از امام صادق (ع) پرداخت و تصریح کرد: امام صادق علیه‌السلام فرمودند ریشه همه خیر، ما هستیم و بر هر خوبی که در عالم به وجود می‌آید، شاخ و برگ ماست. همچنین از مصادیق این خوبی‌ها به توحید، نماز، روزه، فروخوردن خشم، گذشت از بدی دیگران، ترحم نسبت به فقرا، تعهد نسبت به همسایه و اقرار به فضیلت دیگران اشاره کرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی ادامه داد: جنگ بین حق و باطل از زمان حضرت آدم (ع) آغاز شده و تا ظهور حضرت مهدی (عج) ادامه خواهد داشت و وظیفه ما را در این میان جهاد است.

این مقام مسئول یادآور شد: جنگ‌هایی که در حال حاضر اتفاق می‌افتد، یک رکن بسیار کوچک آن موشک و پهپاد است، اما رکن بزرگ آن توییت‌هایی است که بعد از شلیک موشک‌ها زده می‌شود یعنی تبلیغات روانی، جنگ، جریان فکری و اندیشه‌ای برای قبضه افکار عمومی است.

حجت‌الاسلام صاحبقرانی در خصوص موضوع اعتراض به پرچم آمریکا و اسرائیل، به تردید‌های برخی اشاره کرد و گفت: در لایحه دیوان عالی به اصطلاح عالی آمریکا مصوب شد که این اعتراض به پرچم، آتش زدن به پرچم جرم نیست. آمریکایی‌ها می‌توانند این کار را به نشانه اعتراض به سیاستمداران خود انجام بدهند. ما نیز این کار را در اعتراض به سیاستمداران آنها و سیاست‌هایی که در جهان اعمال می‌کنند، انجام می‌دهیم.

وی خاطرنشان کرد: اسرائیل اصلاً کشور نیست و حرمتی برای آن قائل نیستیم، چراکه این رژیم به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی یک باند تروریستی است که از گروهک‌های تروریستی مستقر در منطقه حمایت و پشتیبانی می‌کند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی در پایان سخنان خود، امام سجاد (ع) را ادامه دهنده راه سیدالشهدا (ع) از طریق جهاد تبیین دانست و گفت: با جهاد تبیینی که امام زین‌العابدین داشتند، خصوصاً معرفی که آن حضرت از خود در شام کردند، ورق را برگرداندند، وهم را برگرداندند و داستان عوض شد.

 سخنرانی حضرت زینب سلام‌الله‌علی‌ها هم همچنین و شد آنچه که باید می‌شد و نهضت سیدالشهدا علیه‌السلام و نهضت مقاومت به یک پیروزی در تاریخ تبدیل شد.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار