حجت الاسلام والمسلیمن سبحانی نیا:

شورای نگهبان ستون استقلال نظام است

امام جمعه موقت قزوین با اشاره به اهمیت شناخت جایگاه شورای نگهبان در منظومه سیاسی جمهوری اسلامی، گفت: اگر مردم نسبت به این رکن اساسی بی‌تفاوت شوند، دشمن با تمام توان از این خلأ برای ضربه‌زدن استفاده خواهد کرد.
کد خبر: ۷۶۱۷۱۵
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۴ - 11July 2025
به گزارش دفاع پرس از قزوین؛ حجت‌الاسلام والمسلمین سبحانی‌نیا در خطبه‌های این هفته نماز جمعه استان قزوین، مردم را به تقوای الهی دعوت و اظهار کرد: تقوا یک مفهوم فردی صرف نیست؛ بلکه ترجمان آن در سطح اجتماعی، مسئولیت‌پذیری مؤمنانه است. یکی از تجلی‌های تقوا، حضور در سنگر پرفیض نماز جمعه است؛ جایی که هم ایمان فردی تقویت می‌شود و هم انسجام دینی-اجتماعی شکل می‌گیرد.

شورای نگهبان ستون استقلال نظام است 
وی امر به معروف و نهی از منکر را جزو پایه‌های مهم جامعه مؤمن دانست و افزود: بی‌تفاوتی نسبت به انحراف دیگران، سکوت در برابر لغزش‌ها و بی‌اعتنایی به مسیر اطرافیان، نقطه مقابل تقواست. وظیفه ماست که اگر خطایی دیدیم، با زبان نرم، با محبت و خیرخواهی تذکر دهیم؛ نه با اجبار و تحکم. سیره اهل‌بیت(ع) همین است.

خطیب موقت نمازجمعه استان قزوین با اشاره به اهمیت شناخت جایگاه شورای نگهبان در منظومه سیاسی جمهوری اسلامی، این نهاد را «ستون اسلامیت و استقلال نظام» توصیف کرد و اظهار کرد: اگر مردم نسبت به این رکن اساسی بی‌تفاوت شوند، دشمن با تمام توان از این خلأ برای ضربه‌زدن استفاده خواهد کرد.
 
وی با اشاره به ۲۶ تیرماه، سالروز تأسیس شورای نگهبان، افزود: این نهاد حاصل تلفیق فقاهت و تخصص حقوقی است؛ ۶ فقیه برجسته و ۶ حقوقدان زبده، وظیفه دارند پاسدار شریعت و قانون اساسی باشند. این شورا تنها یک نهاد تأییدکننده نیست، بلکه یک صافی عقیدتی-قانونی برای جلوگیری از نفوذ جریان‌های انحرافی است.
 
شورای نگهبان، خط مقدم مقابله با نفوذ قانونی است
 
سبحانی‌نیا با تأکید بر اینکه شورای نگهبان تنها حافظ نصوص نیست بلکه حافظ هویت اسلامی قوانین جمهوری اسلامی است، بیان کرد: در دنیایی که قانون‌نویسی می‌تواند ابزاری برای تغییر ماهیت حکومت‌ها باشد، شورای نگهبان نقش یک سپر هوشمند را ایفا می‌کند، اگر این نهاد تضعیف شود، دروازه انحرافات در قانون‌گذاری و انتخابات گشوده خواهد شد.
 
وی افزود: رسانه‌های بیگانه و برخی جریان‌های داخلی در سال‌های اخیر به شکل برنامه‌ریزی‌شده به دنبال تخریب این نهاد بوده‌اند، چون می‌دانند بدون شورای نگهبان، اسلامیت نظام به‌راحتی قابل تغییر است. ملت باید هشیار باشد و با شناخت دقیق از جایگاه این شورا، از آن دفاع کند.»
 
 دشمن در جنگ ۱۲ روزه عقب نشست؛ ولایت محور پیروزی بود
 
خطیب جمعه قزوین در ادامه، با اشاره به شکست پروژه جنگ ترکیبی علیه ایران در ماجرای جنگ ۱۲ روزه اخیر اظهار داشت: آمریکا و رژیم صهیونیستی تصور می‌کردند با فشار امنیتی و رسانه‌ای می‌توانند جمهوری اسلامی را به عقب‌نشینی وادار کنند، اما چند ضربه کاری از ملت ایران خوردند و در تحلیل‌های خود دچار آشفتگی شدند.
 
وی افزود: در روزهای آغاز این نبرد، عده‌ای تصور می‌کردند مسیر به سمت آشوب می‌رود، اما هدایت هوشمندانه رهبر معظم انقلاب باعث شد معادلات دشمن به‌هم بخورد. آنچه رخ داد، نمونه‌ای دیگر از نصرت الهی بود؛ همان‌گونه که در داستان حضرت موسی(ع) دریا برای اهل ایمان گشوده شد، امروز هم مسیر عزت ملت ایران با عنایت الهی و ولایت گشوده می‌شود.
 
هشدار به زمزمه‌گران مذاکره با دشمن
 
در بخش پایانی خطبه‌ها، سبحانی‌نیا خطاب به جریان‌هایی که دوباره بحث مذاکره با غرب و آمریکا را مطرح می‌کنند، گفت: بی‌پرده باید گفت؛ مذاکره با دشمنی که در ذات خود عهدشکن، فریبکار و بی‌رحم است، نه راهبرد واقع‌بینانه بلکه ساده‌انگاری خطرناک است. مذاکره‌ای که از سر ضعف باشد، جز تقویت روحیه دشمن ثمری ندارد.
 
وی خاطرنشان کرد: ما ملت فداکار قزوین، همواره در سخت‌ترین میدان‌ها کنار انقلاب بوده‌ایم. امروز نیز با افتخار اعلام می‌کنیم که پشت رهبر فرزانه‌ ایستاده‌ایم و دشمنان بدانند که آرزوی خالی شدن پشت نظام را با خود به گور خواهند برد.

انتهای خبر/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار