با تصویب مجلس:

شرایط تعیین بانک عامل نیروهای مسلح مشخص شد

با موافقت نمایندگان مردم در خانه ملت نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران می‌توانند بانک عامل خود را از بین بانکهای دولتی، با هماهنگی وتأیید ستادکل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران تعیین نمایند.
کد خبر: ۷۶۱۷۶
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۰ - 04April 2016

شرایط تعیین بانک عامل نیروهای مسلح مشخص شد

به گزارش گروه اجتماعی دفاع پرس، در ادامه بررسی لایحه دائمی شدن برخی احکام برنامه های توسعه کشور نمایندگان با تصویب ماده ای از این لایحه شرایط تعیین بانک عامل نیروهای مسلح را تعیین کردند.

ماده ۲۲لایحه تنظیم برخی از احکام توسعه کشور به شرح ذیل است:

الف-کلیه دستگاههای موضوع بند(الف) ماده(۱۲) قانون پولی و بانکی کشور مصوب ۱۸/۴/۱۳۵۱که تاکنون حسابهایشان را نزد بانک مرکزی متمرکز ننمودهاند، موظفند حداکثر ظرف مدت سهماه پس از ابلاغ این قانون کلیه حسابهای بانکی خود را براساس دستورالعملی که به پیشنهاد مشترک وزرات امور اقتصادی و دارایی، سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به تصویب شورای پول و اعتبار میرسد، نزد آن بانک متمرکز نمایند.

 تمامی بانکها و مؤسسات اعتباری غیربانکی و وزارت امور اقتصادی و دارایی نیز موظف به همکاری با بانک مرکزی در اجرای این ماده میباشند.

تبصره ۱- تخلف از این قانون از سوی هر یک از طرفین، جرم تلقی شده و به منزله تصرف در اموال عمومی است.

تبصره ۲- نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران میتوانند بانک عامل خود را از بین بانکهای دولتی، با هماهنگی و تأیید ستادکل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران تعیین نمایند.

ب- کلیه بانکها و مؤسسات مالی و اعتباری مجازند از کلیه منابع خود به شرکتهای بخش خصوصی و تعاونی ایرانی صادرکننده کالاها و خدمات فنی مهندسی تسهیلات ارزی یا معادل ریالی آن به نرخ روز بازار آزاد ارز با نرخ سود مشابه تسهیلات ارزی پرداخت نمایند. بازپرداخت این تسهیلات و سود آن بهصورت ارزی میباشد.

پ- اولویت در پرداخت تسهیلات توسط بانکها و مؤسسات مالی و اعتباری در شرایط مساوی به ترتیب برای سرمایه در گردش مورد نیاز صادرکنندگان، سرمایه در گردش مورد نیاز تولیدکنندگان کالاها یا خدمات صادراتی، سرمایهگذاری برای تولید یا تجارت کالاها یا خدمات صادراتی، سرمایهگذاری برای تولید کالاها و یا خدمات دارای بازار و قابل فروش در داخل کشور با سودآوری بیشتر میباشد.

نظر شما
پربیننده ها