در تعقیب دشمنان نباید سستی کرد/ حفظ آمادگی عمومی برای مقابله با تهدیدات احتمالی ضروری است

نماینده ولی فقیه در استان سمنان بر ضرورت حفظ آمادگی برای مقابله با تهدیدات احتمالی دشمنان تأکید کرد.
کد خبر: ۷۶۱۷۷۵
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۳ - 12July 2025
به گزارش خبرنگار دفاعپرس از سمنان، حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه سمنان شامگاه جمعه در مراسم دهه دوم محرم دامغان که توسط هیئت امامین جوادین (ع) در مصلی این شهر برگزار شد، اظهار داشت: مسلمانان در جریان جنگ اُحد، متحمل شکست شدند و قریب به هفتاد شهید تقدیم اسلام کردند که پس از آن خداوند به پیامبر (ص) امر فرمود تهدید ایجاد شده را به فرصت تبدیل نماید. 
در تعقیب دشمنان نباید سستی کرد/ حفظ آمادگی عمومی برای مقابله با تهدیدات احتمالی ضروری است
حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی با اشاره به ابعاد مختلف جنگ تحمیلی اخیر و لزوم هوشیاری در برابر توطئه‌های احتمالی دشمن افزود: خداوند در آیه ۱۰۴ سوره نساء به پیامبر اکرم (ص) فرمود «وَلَا تَهِنُوا فِی ابْتِغَاءِ الْقَوْمِ ۖ إِنْ تَکُونُوا تَأْلَمُونَ فَإِنَّهُمْ یَأْلَمُونَ کَمَا تَأْلَمُونَ ۖ وَتَرْجُونَ مِنَ اللَّهِ مَا لَا یَرْجُونَ ۗ وَکَانَ اللَّهُ عَلِیمًا حَکِیمًا» در تعقیب و جستجوی دشمن سستی نکنید! اگر شما در نبرد با دشمن، درد و رنج می‌بینید، آنان نیز مانند شما درد و رنج می‌بینند، و شما چیزی را [مانند معنویت و توکل]از خدا امید دارید که آنان به آن امید ندارند؛ و خدا همواره دانا و حکیم است.
 
نماینده ولی‌فقیه در استان با یادآوری پاسخ‌های کوبنده نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران به تجاوز دشمن صهیونی و آمریکای جنایتکار، به بیان روایتی از نبی مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) پرداخت و گفت: رسول خدا (ص) فرمود جبرئیل به من خبری داد که چشمم را روشن و قلبم را مسرور ساخت و آن خبر، این بود که فرمود‌ای محمد! هرکس از امت تو در جنگی حضور یابد [که شامل جنگ‌های ترکیبی نیز می‌شود]و به اندازه قطره‌ای باران یا سردردی مختصر از آن تاثیر بگیرد، خداوند او را در روز قیامت در زمره شهدا قرار می‌دهد و پاداش شهدا را به آنان عطا می‌فرماید. 
 
حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی با تاکید بر حفظ آمادگی عموم مردم در برابر تهدیدات احتمالی دشمنان اظهار کرد: آن افرادی که در جنگ تحمیلی اخیر با همدلی و صمیمیت به کمک هم‌نوعان خود شتافتند، قطعا در دایره افرادی که در جنگ حضور داشتند قرار می‌گیرند و لذا پاداشی که نبی اکرم (ص) به آن اشاره فرمودند در انتظار آنان خواهد بود. 
 
وی با بیان اینکه محبت امروز مردم با یکدیگر و عشق و علاقه آنان به مقام معظم رهبری باید در جامعه حفظ و نهادینه شود، خاطرنشان کرد: مردم عزیزمان که در مجالس عزای حسینی، عشق و ارادت خود را به ساحت نورانی حضرت اباعبدالله الحسین (ع) نشان دادند باید در حد توان خود آماده باشند تا دشمنان اسلام را از دستیابی به اهداف نامشروعشان ناامید کنند. 
 
در این مراسم که امام جمعه دامغان نیز حضور داشت، خطیب توانمند حجت‌الاسلام والمسلمین مسعود عالی به ایراد سخنرانی پرداخت و حاج مهدی سلحشور از مداحان برجسته عصمت و طهارت (س) در رثای سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین (ع) مرثیه‌خوانی کرد.
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار