مصائب مامور آتش‌نشان در بیرون آوردن پیکر خانواده خواهرش

وقتی برادر شهیده مونا باکویی خبر حمله را شنید، نه فقط از باب وظیفه شغلی که آتش‌نشان است، بلکه از بابت نگرانی از وضعیت خانواده خواهرش فوری خود را به منزل خواهر رساند. چون همسر خواهرش دانشمند هسته‌ای بود. حالا او با چشمی پر از اشک اینبار در جستجوی پیکر عزیزانش در میان آوار انجام وظیفه می‌کند.
کد خبر: ۷۶۱۸۴۲
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۵ - 12July 2025

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع‌پرس، شهید دکتر «علی باکویی کتریمی» دانشمند هسته‌ای و عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس در جریان حملات توریستی ارتش تروریستی رژیم صهیونی به تهران در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه به همراه خانواده به شهادت رسید.

او متولد اول فروردین ۱۳۴۵ در شهر قم و اصالتاً اهل روستای کتریم بخش دودانگه ساری است. همسر این شهید خانم مونا باکویی نام داشت و یک دختر یاسمین و یک پسر به نام آرمین داشت که هر سه به همراه او به شهادت رسیدند.

دکتر علی باکویی و خانواده شهیدان جنگ تحمیلی 12 روزه

او در سال ۱۳۶۳ موفق به اخذ دیپلم ریاضی فیزیک شد، درسال ۱۳۷۰ مدرک لیسانس در رشته فیزیک کاربردی با گرایش هسته‌ای از دانشگاه صنعتی امیرکبیر را دریافت کرد و سال ۱۳۷۳ موفق به اخذ مدرک فوق لیسانس فیزیک هسته‌ای از دانشگاه تهران شد. دریافت مدرک دکترای فیزیک هسته‌ای و ذرات بنیادی از دانشگاه دولتی مسکو در سال ۱۳۸۳ دیگر دستاورد تحصیلی این دانشمند هسته‌ای کشورمان بود.

در همه این سال‌ها علی باکویی یک بوکسور حرفه‌ای هم بود، که شاید همسایگان بیشتر او را به این ورزش می‌شناختند تا به تخصص علمی. این دانشمند هسته‌ای کشورمان در حملات تورریستی اخیر ارتش تروریستی رژیم صهیونستی در خلال جنگ تحمیلی ۱۲ روزه به همراه خانواده خود ترور شد و به شهادت رسید. 

دکتر علی باکویی و خانواده شهیدان جنگ تحمیلی 12 روزه

آتش‌نشانی در جستجوی خانواده خواهر

دکتر علی باکوئی، همسر مونا باکوئی، پدر یاسمین و آرمین، فیزیکدان هسته‌ای و استاد دانشگاه تربیت مدرس بود. برای ترور کردن او، رژیم صهیونیستی ابایی نداشت که کل خانواده‌ و همسایگانش را هدف قرار دهد. می‌گویند آتش‌نشانی که آوار‌ها را در جستجوی پیکر شهدا زیر و رو کرد، برادر همسر دکتر و دایی فرزندانش بود. او با پیکر بی سر خواهر و داماد خود مواجه شد، در حالی که پیکر خواهرزاده هایش هم کمی دورتر متلاشی شده بود و برای شناسایی ابدان پاک این شهدا آزمایش ژنیتک انجام شد. 

این تنها وصف یکی از خانواده‌های داغ دیده‌ای است باید از دستگاه دروغسازی‌ دشمن عنوان «دفاع پیشگیرانه» را بشنوند، دفاعی که به خانواده ساده این شهید عنوان «خانواده غیرعادی» را داد تا در تداوم قتل و جنایت و کدوک‌کشی خود را به جهنمی که در دنیا در انتظارشان هست نزدیک‌تر کند.

انتهای پیام/ 119

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار