به گزارش دفاعپرس از خراسان رضوی، به مناسبت فرارسیدن ۲۱ تیر روز عفاف و حجاب و همچنین سالگرد حماسه قیام مسجد گوهرشاد، دفتر خواهران حوزه علمیه خراسان با صدور پیامی بر نقش محوری زنان مسلمان در صیانت از ارزشهای الهی و هویت ملی تأکید کرد.
متن این بیانیه به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
زن ایرانی در همهی میدانها با موفّقیّت و سربلندی و با حجاب اسلامی ظاهر شده. اینها رجزخوانی نیست، اینها واقعیّتهای محسوس جامعهی ما است. رهبر معظم انقلاب اسلامی
۲۱ تیرماه، یادآور قیام خونین مردم مؤمن و غیرتمند مشهد در سال ۱۳۱۴ در صحن گوهرشاد حرم مطهر رضوی است؛ حماسهای که در اعتراض به متحدالشکل شدن لباس مردان و کشف حجاب و سیاست نظام سلطه در سلب هویت مرد و زن مسلمان شکل گرفت و برگ درخشانی از غیرت دینی و پایداری فرهنگی ملت ایران را رقم زد.
نامگذاری این روز بهعنوان «روز ملی عفاف و حجاب»، تنها بزرگداشت یک واقعه تاریخی نیست، بلکه فرصتی برای بازخوانی یکی از ریشهدارترین ارزشهای هویتی امت اسلامی و ضرورت استمرار آن در فضای امروز جامعه است.
عفاف و حجاب، ترجمان نظام ارزشی اسلام در عرصه اخلاق، خانواده، هویت فردی و امنیت اجتماعی است. در نگاه قرآن و سیره اهلبیت (علیهمالسلام)، حجاب و عفاف، به منزله پلکانی برای صعود به سوی رشد، آرامش، عزت و تعالی است.
در این جامعه، مرد مسلمان میکوشد تا ضمن رعایت عفت و غیرت مردانه از میان خانواده دفاع کند و زن مسلمان نیز در کنار او، با انتخاب آگاهانهی حجاب، نه در حاشیه اجتماع، که در متن مسئولیتهای اجتماعی، علمی و انقلابی حضور مییابد و برای پیشبرد اهداف و آرمانهای اسلام مجاهدانه میکوشد؛ و اینک در عصر جنگ شناختی و تهاجم فرهنگی که هدفگیری دشمنان بیش از هر زمان دیگر، متوجه ارزشهای بنیادین اسلام بهویژه جامعه بانوان و دختران است، رسالت بانوان فرهیخته و آگاه بیش از پیش نمایان میشود.
طلاب خواهر، به عنوان پرچمداران تفکر ناب اسلامی و حاملان پیام محافظت از ارزشهای خانواده و کرامت زن در مکتب اهلبیت (علیهمالسلام)، و پرچمداران هویت زن مسلمان وظیفه دارند با بهرهگیری از ابزارهای علمی، رسانهای و تربیتی، گفتمان عفاف و حجاب را در مقام بیان و نیز در میدان عمل، بهروز، متقن و اثرگذار تبیین کنند.
حجاب برای این بانوان، انتخابی مسئولانه و معرفتی است که با آن، به جایگاه خویش در تحقق تمدن نوین اسلامی معنا میبخشند و چهرهای از زنِ مؤمن، فعال، نجیب و پیشرو در جامعه معاصر ارائه میدهند و با حضور مؤمنانه، باوقار و آگاهانه خود تجلیگاه نگاه تعالیبخش اسلام به زن و مصداقی از جهاد فرهنگی در میدان حفظ و ترویج ارزشهای الهی خواهند بود.
انتهای پیام/