حجاب و عفاف پرچم مقاومت فرهنگی ملت ایران است

حجت‌الاسلام برومند رازیانی گفت: حجاب و عفاف، پرچم مقاومت فرهنگی ملت ایران است و همان‌طور که رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند، زن مسلمان ایرانی باید در جهان بدرخشد؛ و این، بدون عفاف و هویت اسلامی ممکن نیست.
کد خبر: ۷۶۱۹۹۲
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۲ - 12July 2025
به گزارش دفاع‌پرس از کردستان، حجت‌الاسلام «برومند رازیانی» مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان، در گفت‌و‌گویی خبری با گرامیداشت هفته عفاف و حجاب، عفاف را گوهر هویت زن مسلمان دانست و گفت: حجاب و عفاف نه‌فقط یک حکم فقهی، بلکه بخشی از منظومه هویتی اسلام است که هم شخصیت زن را حفظ می‌کند و هم سلامت فرهنگی جامعه را تضمین می‌کند.
 
حجاب و عفاف پرچم مقاومت فرهنگی ملت ایران است
 
وی با اشاره به جایگاه زن در نگاه اسلامی افزود: سیره حضرت زهرا (س)، حضرت زینب (س) و حضرت معصومه (س)، نمونه‌هایی روشن از پیوند عفاف و عزت است؛ زن در مکتب اهل‌بیت (ع) با حفظ کرامت و حیا، در دل حوادث تاریخ درخشیده و الگوی تمدن‌ساز بوده است.
 
مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان با استناد به بیانات رهبر معظم انقلاب بیان کرد: رهبر انقلاب، بار‌ها تأکید کرده‌اند که دشمن با هدف قرار دادن حجاب، به‌دنبال فروپاشی فرهنگی و تضعیف روح معنویت در جامعه است؛ بنابراین دفاع از عفاف، دفاع از یک مرز فرهنگی است.
 
وی با بیان اینکه تبلیغ حجاب باید با ادبیات اقناعی و فهم‌پذیر همراه باشد، تصریح کرد: نسل امروز، تشنه منطق و معناست و اگر زیبایی‌های این ارزش الهی به‌درستی روایت شود، قشر جوان در مواجه با دریافت درست پیام، به این حقیقت الهی گرایش پیدا می‌کنند.
 
حجت‌الاسلام رازیانی با تأکید بر اینکه امروز تبیین مفهوم عفاف بخشی از جهاد تبیین است، اظهار کرد: مقابله با تحریف‌های رسانه‌ای غرب درباره زن ایرانی، از طریق بهره‌گیری از ظرفیت بانوان مؤمن و تولید محتوای دقیق، اثربخش و الهام‌بخش ممکن خواهد بود.
 
وی در پایان گفت: حجاب و عفاف، پرچم مقاومت فرهنگی ملت ایران است و همان‌طور که رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند، زن مسلمان ایرانی باید در جهان بدرخشد؛ و این، بدون عفاف و هویت اسلامی ممکن نیست.
 
انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار