قطعه موسیقایی «لبیک یا حیدر» منتشر شد

مدیرکل صداوسیمای مرکز استان اردبیل گفت: قطعه موسیقایی «لبیک یا حیدر» نوای غیرت و ولایت، در اردبیل تولید و روانه بازار موسیقی شد.
کد خبر: ۷۶۲۰۱۹
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۰۷:۲۳ - 13July 2025

به گزارش دفاع‌پرس از اردبیل، «سید محسن لطیفی» مدیر کل صداوسیمای مرکز اردبیل، عصر روز گذشته در مصاحبه با خبرنگاران اظهار داشت: «لبیک یا حیدر» قطعه حماسی و شورانگیز با صدای پرصلابت «اباصلت ابراهیمی»، جدیدترین تولید واحد شعر، موسیقی و سرود صداوسیمای استان اردبیل است که در آستانه ایام حماسی محرم، صدای ولایت‌مداران و غیرتمندان این دیار را به آسمان رساند.
قطعه موسیقایی «لبیک یا حیدر» منتشر شد

وی افزود: در ادامه تولیدات انقلابی و شورآفرین صداوسیمای مرکز اردبیل این قطعه حماسی و رجزگونه با شعر حماسی و عاشورایی «بهلول حبیبی زنجانی» و تنظیم «بهامین سروری» به مدت ۳ دقیقه و ۵۹ ثانیه تولید و منتشر شد.
 
مدیرکل صداوسیمای مرکز اردبیل گفت: قطعه موسیقایی «لبیک یا حیدر» فریاد رسا و رجزگونه مردمان غیرتمند و حیدری‌تبار اردبیل است که برخاسته از دل‌های مؤمن و عاشق اهل‌بیت به ویژه مولای متقیان در روز‌های سرشار از حماسه و عزت، وفاداری‌شان به ساحت ولایت را فریاد می‌زنند.
 
لطیفی ادامه داد: به همت واحد شعر، موسیقی و سرود صداوسیمای استان اردبیل و در همراهی با شاعران و آهنگسازان متعهد، این اثر آماده شده و قرار است با مشارکت هنرمندان انقلابی حوزه هنری استان اردبیل، نماهنگی ویژه برای آن تهیه شود تا حماسه حیدری این اثر در قاب تصویر نیز جاودانه شود.
 
وی اضافه کرد: واحد شعر، موسیقی و سرود صداوسیمای اردبیل که همواره در سنگر تولید آثار انقلابی، ارزشی و حماسی پیشگام بوده، این بار نیز با تلاشی بی‌وقفه و همدلی هنرمندان متعهد، صدای ایمان و فریاد غیرت مردم آذربایجان را در قالب این قطعه، به گوش عاشقان ولایت و آرمان‌های علوی رسانده است.

انتهای پیام/
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار