اشد مجازات برای عاملین دشمن در جنگ ۱۲ روزه

رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه گفت: عاملین دشمن در جنگ ۱۲ روزه با عنوان متهمین جنگ به اشد مجازات خواهند رسید.
کد خبر: ۷۶۲۰۲۲
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۰۷:۴۸ - 13July 2025

حجت‌الاسلام والمسلمین «علی عبداللهی» رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه در گفت‌و‌گو با خبرنگار جامعه دفاع‌پرس، با اشاره به حمله رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه به زندان اوین اظهار داشت: با توجه به اقدام رژیم صهیونی، قوه قضائیه طرح دعاوی حقوقی خود را از طریق مجاری بین‌الملل در حال پیگیری است؛ همچنین وزارت امور خارجه در حوزه دیپلماسی این موضوع را در سطوح مختلف پیگیری می‌کند. 

اشد مجازات برای عاملین دشمن در جنگ ۱۲ روزه

 

رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه درباره برخورد با عوامل داخلی دشمن و جاسوس‌های دستگیر شده گفت: افرادی که در وضعیت موجود به نفع رژیم صهیونیستی و استکبار اقداماتی انجام دادند که شائبه جاسوسی یا به عنوان مزدور کشور‌های بیگانه اقدام کردند بر اساس دستورالعملی که از طریق رئیس دستگاه قضا صادر شده ضابطین و نهاد‌های امنیتی موظف شدند، با این افراد برخورد کنند. 

حجت الاسلام عبداللهی افزود: پرونده قضایی برای این افراد تشکیل شده و در اسرع وقت در دادگاه به عنوان متهمین زمان جنگ برخورد قانونی خواهد شد و به اشد مجازات خواهند رسید.

انتهای پیام/241

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار