نشست اضطراری نتانیاهو درباره توافق تبادل اسرا

منابع خبری اسرائیلی اعلام کردند که نتانیاهو برای تصمیم‌گیری درباره توافق برای تبادل اسرا با حماس، جلسه اضطراری تشکیل داده است.
کد خبر: ۷۶۲۰۲۶
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۰ - 13July 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از شبکه الجزیره قطر، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی ساعاتی پیش گزارش داد که بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر این رژیم قرار است امشب جلسه‌ای را با محوریت بررسی طرح تبادل اسرا برگزار کند.

نشست اضطراری نتانیاهو درباره توافق تبادل اسرا

شبکه ۱۲ اسرائیل نیز اعلام کرد: نتانیاهو برای این منظور، ایتمار بن گویر، وزیر امنیت داخلی و بزالل اسموتریچ، وزیر دارایی کابینه را به این نشست فراخوانده است.

شبکه ۱۴ اسرائیل به نقل از منابع نزدیک به نتانیاهو اعلام کرده است که با وجود پیشرفت مذاکرات درباره توافق تبادل اسرا، احتمال دارد بزالل اسموتریچ وزیر دارایی تندرو رژیم صهیونیستی همچنان در دولت باقی بماند و از خروج از کابینه خودداری کند.

یائیر گولان، رئیس ائتلاف دموکرات‌های اسرائیل، با انتقاد شدید از عملکرد مقامات ارشد دولت نتانیاهو گفت که وی، اسموتریچ و بن گویر در مسیر پیشبرد توافق تبادل اسرا مانع‌تراشی می‌کنند تا بقای سیاسی خود را تضمین کنند.

انتهای پیام/ ۱۳۴

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار