عکس/ تابلوی خوش‌آمدگویی به اسرای عراقی

«به آغوش اسلام خوش آمدید»؛ این جمله‌ای است که هنگام ورود اسرای عراقی بر روی تابلویی که در جبهه‌ها نصب شده بود، نوشته شده است.
کد خبر: ۷۶۲۱۹۰
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۹ - 19September 2025

گروه ساجد دفاع‌پرس: رفتارهای انسانی رزمندگان ایرانی با اسرای عراقی، یکی از جلوه‌های زیبای دوران هشت سال دفاع مقدس، علی‌رغم رفتارهای غیرانسانی بعثی‌ها با اسرای ایرانی است؛ این رفتارهای انسان‌دوستانه، برگرفته از آموزه‌های اسلامی، تأکیدات امام خمینی (ره) و قوانین بین‌المللی است که نمونه‌ای از جلوه‌های آن را می‌توان در تصویر زیر مشاهده کرد.

براساس تصویری که در ادامه مشاهده می‌کنید؛ تابلویی در مناطق عملیاتی جبهه‌های نبرد حق علیه باطل نصب شده که روی آن شعر معروف شهریار با مضمون مدارا با قاتل حضرت علی هنگام اسیر شدنش نوشته شده و در تابلویی دیگر نیز مقررات ژنو در مورد اسیران جنگی توسط دژبان لشکر ۹۲ زرهی اهواز یادآوری شده و در ابتدای آن نوشته است: «به آغوش اسلام خوش آمدید»؛.

عکس/ تابلو خوش‌آمد گویی ایرانیان به اسرای عراقی در جبهه بجز از علی که گوید به پسر که قاتل من
چو اسیر توست اکنون، با اسیر کن مدارا

بسمه تعالی

دژبان لشکر ۹۲ زرهی اهواز

به آغوش اسلام خوش آمدید

(مقررات ژنو در مورد اسیران جنگی)

۱- اسیران جنگی در اختیار دولت‌ها می‌باشند، نه در اختیار اشخاص یا نیروهایی که آن‌ها را اسیر کرده‌اند.
۲- با اسیران جنگی در هر زمان با انسانیت رفتار شود.
۳- اسیران جنگی در همه احوال ذیحق به‌حرمت شخصی شرافت خویش می‌باشند.
۴- هیچ اسیر جنگی را نمی‌توان مورد جرح جسمانی قرار داد.
۵- نگاهداری اسیران جنگی به رایگان فراهم می‌گردد.
۶- با زنان باید با کلیه احتراماتی که لازمه آنان است، رفتار شود.

انتهای پیام/ 113

نظر شما
پربیننده ها