سقوط بالون جاسوسی رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان

برخی منابع از سقوط یک بالون جاسوسی رژیم صهیونیستی در جنوب این کشور خبر دادند.
کد خبر: ۷۶۲۲۲۲
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۱ - 13July 2025

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس، به نقل از شبکه «العهد»، یک بالون جاسوسی رژیم صهیونیستی در شهرک شقرا واقع در جنوب لبنان سقوط کرد.

سقوط بالون جاسوسی رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان

به جزئیات بیشتری از سقوط این بالون اشاره‌ای نشده است اما تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه لبنان از زمان برقراری آتش‌بس همچنان ادامه دارد و روز گذشته نیز در حمله ای هوایی به یک منزل در منطقه الخیام واقع در جنوب لبنان، یک نفر به شهادت رسید.

رژیم صهیونیستی یکم اکتبر ۲۰۲۴ (۱۰ مهر ۱۴۰۳)، تجاوزات خود را به لبنان، شروع و بعد از دو ماه با میانجیگری آمریکا در روز چهارشنبه هفتم آذر، آتش‌بس را امضا کرد اما با وجود ده ها مورد نقض آتش بس از سوی رژیم صهیونیستی، هیچ واکنش موثری از سوی دولت آمریکا به ریاست دونالد ترامپ و در جایگاه میانجی، دیده نمی‌شود.

بر اساس آن توافق، نظامیان رژیم صهیونیستی باید طی ۶۰ روز از جنوب لبنان خارج می‌شدند ولی اسرائیل برخلاف قوانین بین المللی، نیروهای خود را در پنج موقعیت راهبردی در جنوب لبنان نگه داشت و این منطقه را ترک نکرد.

رژیم صهیونیستی از زمان امضای توافق، بارها با نقض آتش‌بس، مناطق جنوبی لبنان را هدف حملات هوایی و توپخانه‌ای قرار داده و این اقدامات با محکومیت گسترده داخلی و منطقه‌ای همراه بوده است.

انتهای پیام/ 119

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار