به گزارش
دفاعپرس از کردستان، «شهرام شکری» مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کردستان، در گفتوگویی خبری اظهار داشت: با پیگیریهای صورتگرفته و تخصیص اعتبارات ملی تعداد ۲۰ دستگاه کمپرسی سنگین جدید به ناوگان ماشینآلات راهداری استان افزوده شد.
وی با اشاره به اهمیت نوسازی و تجهیز ناوگان راهداری استان افزود: این کمپرسیها با هدف ارتقاء سطح خدمات راهداری، تسریع در عملیات برفروبی، ریزشبرداری، حمل مصالح و همچنین نگهداری محورهای مواصلاتی وارد مدار بهرهبرداری شدهاند.
شکری گفت: این ماشینآلات جدید، از نوع کمپرسی ده چرخ با قدرت بالا بوده و قابلیت عملکرد در شرایط سخت جغرافیایی استان بهویژه محورهای کوهستانی را دارند.
وی ادامه داد: با احتساب این تعداد، اکنون ناوگان ماشینآلات راهداری استان کردستان به بیش از ۳۸۰ دستگاه فعال رسیده است که در هشت راهدارخانه مرکزی و بیش از ۱۸ راهدارخانه بینراهی مستقر شدهاند.
مدیرکل راهداری کردستان خاطرنشان کرد: استان کردستان دارای بیش از ۶ هزار کیلومتر راه بینشهری و روستایی است که نگهداری، بازگشایی و ایمنسازی آنها نیازمند ماشینآلات بهروز و نیروی انسانی متخصص است.
شکری در پایان گفت: در سال جاری علاوه بر نوسازی ماشینآلات، دورههای تخصصی ارتقاء مهارت رانندگان، تجهیز راهدارخانهها و توسعه سامانههای هوشمند نظارت بر راهها نیز در دستور کار این ادارهکل قرار دارد.
کیومرث حبیبی نیز در مراسم تحویل ۲۰ دستگاه ماشینآلات راهداری که در محل سازمان راهداری استان کردستان انجام گرفت، اظهار داشت: برخی از دستگاههای اجرایی همچون راهداری علیرغم کمبودهایی که وجود دارد در طول کل سال مشغول فعالیت و ارائه خدمت هستند و عملکرد قابل قبولی دارند.
وی با تاکید بر اینکه از محل منابع مختلف اعتباری در کنار راهداری بوده و خواهیم بود، افزود: انتظار میرود سازمان راهداری کشور در مرکز، جهت تغییر تبدیل وضعیتها، تعیین تکلیف قراردادها، نوسازی ماشینآلات و تامین بدهیها و مطالبات پیمانکاران حمایتهای بیشتری از راهداری کردستان داشته باشد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان خرید ۲۰ دستگاه کامیون کمپرسی جهت تقویت و نوسازی ناوگان ماشین آلات سنگین راهداری کردستان را اقدامی ارزشمند دانست و بر تداوم این روند تاکید کرد.
حبیبی اعتبار صرف شده جهت خرید هر دستگاه کامیون راهداری را ۶.۵ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: یک سوم این مبلغ از محل اعتبار استانی و دو سوم از محل اعتبارات سازمان راهداری کشور تامین شده است.
وی از خرید ۲۵ دستگاه دیگر انواع ماشینآلات راهداری و وارد نمودن به استان در آینده خبر داد و افزود: خرید و نوسازی ماشین آلات راهداری میانگین عمر ناوگان را تا حدی کاهش میدهد ولی هنوز قابل قبول نیست.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان با بیان اینکه ماشین آلات راهداری استان به ویژه در زمستان با مشکل مواجه میشود، تاکید کرد: تعدادی از ماشینآلات راهداری فرسوده و عمر بالای ۳۰ سال دارند که باید از ناوگان حمل و نقل جادهای استان خارج و جایگزین شوند
حبیبی در بخش دیگر سخنان خود به انتقال پارگینک فعلی سازمان راهداری به محلی خارج از شهر سنندج اشاره کرد و گفت: این امر علاوه بر کاهش ترافیک درونشهری، میتواند از محل مولدسازی به تقویت ناوگان حمل و نقل راهداری کمک کرد.
انتهای پیام/