به گزارش دفاعپرس از خراسان رضوی، آیتالله «سید احمد علمالهدی» نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در صد و چهل و هفتمین نشست شورایی فرهنگ عمومی با تاکید بر استفاده از حس ملی برای تقویت هویت اسلامی اظهار داشت: همبستگی ملی بهویژه پس از تحولات اخیر، در میان اقشار و تفکرات مختلف جامعه به خوبی قابلمشاهده است.
وی افزود: اکنون وظیفه ماست که این حس ملی را در خدمت اسلام قرار دهیم. ایران بهعنوان «قبة الاسلام» باید در محور نگاه رسانهها و مردم قرار گیرد. رسانههای دشمن نیز به این مسئله پی بردهاند. پس ضروری است از این فضای ملیگرایی برای تقویت ارزشهای اسلامی بهرهبرداری شود.
ضرورت بهرهبرداری از ظرفیت دستگاههای فرهنگی
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: اکنون زمان آن رسیده است که دستگاههای فرهنگی استان اعم از آموزشوپرورش، صدا و سیما، دانشگاهها، نهادهای مذهبی و رسانهها با هماهنگی و انسجام، در جهت تحقق راهبرد فرهنگی استفاده از فرصتهای ملی-اسلامی، اقدام کنند. هر دستگاه باید متناسب با ظرفیت و مأموریت خود وارد عمل شود و از این فرصت بهدستآمده بهرهبرداری کند.
عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: اگر از این فرصت بهدرستی بهرهبرداری نکنیم، نهتنها در برابر تاریخ، بلکه در برابر امام زمان (عج) نیز بازخواست خواهیم شد. این فرصت با خون شهدا و ایثار مردم بدست آمده و استفاده نکردن از آن، خسارتی بزرگ است. باید با اخلاص، هماهنگی، برنامهریزی و تلاش شبانهروزی، در مسیر تحقق اهداف فرهنگی انقلاب حرکت کنیم.
آیتالله علمالهدی گفت: امید است با تدبیر و حمایت استاندار خراسان رضوی، این مسیر با قوت ادامه یافته و زمینهساز رشد فرهنگی و تقویت گفتمان مقاومت در سطح استان و کشور شود.
احیای جایگاه مفاخر تاریخی نیشابور
وی با بیان اینکه شناسنامه فرهنگی شهرها باید هویتساز و انقلابی باشد، تأکید کرد: اطلاعات و دادههای گردآوری شده از شهرهای مختلف استان بایستی با رویکرد هویتسازی، الهامبخشی و متناسب با گفتمان مقاومت باشد.
امام جمعه مشهد با بیان اینکه شناسنامه فرهنگی دیار سلسلهالذهب از ثمرات اهتمام فرهنگی رهبر معظم انقلاب اسلامی است، ادامه داد: این شناسنامه با انتخاب عنوان «سلسله الذهب» برای نیشابور، بسیار هوشمندانه و معنادار است، چراکه به ریشههای دینی و فرهنگی عمیق این شهر اشاره دارد.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در پایان بیان داشت: شهر نیشابور دارای چهرههای شاخصی است که باید در سطح ملی و بینالمللی معرفی شوند و این مهم نیاز به پژوهش هدفمند و برنامهریزی فرهنگی مستقل دارد.
انتهای پیام/