حجاب سیلی بر چهره استکبار جهانی است

یک کارشناس مذهبی از حجاب به عنوان سیلی امت اسلامی بر چهره استکبار جهانی یاد کرد و گفت: دشمنان به دنبال فروپاشی نظام خانواده هستند تا به اهداف شوم خود دست پیدا کنند.
کد خبر: ۷۶۲۳۷۴
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۸ - 14July 2025
به گزارش دفاع‌پرس از گلستان، «سمیه خردمند»کارشناس مذهبی، صبح امروز در جمع بانوان شهرستان گنبدکاووس به مناسبت سالروز عفاف و حجاب، ضمن گرامیداشت این روز، اظهار داشت: صهیونیست‌ها از سال‌ها پیش برای به فساد کشاندن زن مسلمان و در نتیجه نابودی جامعه اسلامی، برنامه‌های مختلفی را طراحی کرده‌اند.
حجاب سیلی بر چهره استکبار جهانی است
 
وی افزود: متاسفانه شاهدیم که این نقشه دشمن با موفقیت در حال پیشروی است، زیرا آنان به نقش حیاتی زن در تربیت فرزند و پیشبرد اهداف جامعه اسلامی پی برده‌اند.
 
خادم حضرت معصومه (س) با تأکید بر اهمیت نقش بانوان توضیح داد: قدرت و جایگاه خود را بشناسید و دست کم نگیرید حجابی که بر تن داریم، همانند سیلی است که رهبر معظم انقلاب در این جنگ فرهنگی بر چهره دشمن نواخته‌اند. 
خردمند گفت: این حجاب و عفاف همچون سپری در برابر تهاجم فرهنگی دشمنان است و با حفظ آن ما سیلی محکمی بر دهان ابرقدرت‌ها می‌زنیم.
 
وی ادامه داد: فروپاشی نظام خانواده از طریق بی‌عفتی و بی‌حیایی در میان دختران ما اتفاق می‌افتد بنابراین باید هوشیار باشیم و این موضوع مهم را دست کم نگیریم.
 
این کارشناس مذهبی از حجاب به عنوان سیلی امت اسلامی بر چهره استکبار جهانی یاد کرد و گفت: دشمنان به دنبال فروپاشی نظام خانواده هستند تا به اهداف شوم خود دست پیدا کنند.
 
خردمند با بیان اینکه عفاف و حجاب فراتر از یک پوشش ظاهری، سپر دفاعی و واکسنی روانی-اجتماعی برای زنان جامعه در برابر هجمه‌های فرهنگی و غیراخلاقی است، گفت: در دنیایی که با سرعت سرسام‌آوری در حال انتشار ارزش‌های سطحی و مبتذل است، عفاف و حجاب به مثابه یک سپر ایمنی عمل می‌کند که با تقویت بنیان‌های درونی فرد، او را در برابر تأثیرات مخرب رسانه‌ها، تبلیغات گمراه‌کننده و فشار‌های اجتماعی مصون می‌دارد. 
 
وی بیان کرد: این «واکسن فرهنگی» با ترویج حیا، پاکدامنی و احترام به خویشتن، به زنان کمک می‌کند تا هویت ارزشمند خود را نه بر اساس نگاه و قضاوت دیگران، بلکه بر پایه اصالت‌های درونی و معنوی بنا نهند و از گرفتار شدن در دام معیار‌های زودگذر و غالباً آسیب‌زای زیبایی‌شناسی مدرن جلوگیری کنند.
 
این کارشناس مذهبی گفت: عفاف و حجاب از فرد در برابر ابتذال و انحراف محافظت می‌کند این فریضه دینی نه برای محدود کردن، بلکه برای ایمن‌سازی و سلامت بالندگی روحی و روانی زن طراحی شده است، همان‌گونه که واکسن‌های پزشکی با تقویت سیستم ایمنی بدن، از ابتلا به بیماری‌ها جلوگیری می‌کنند، عفاف و حجاب نیز با تقویت بنیه‌های اخلاقی و معنوی، از درون، فرد را در برابر آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی واکسینه کرده و به او قدرت انتخاب آگاهانه و حفظ کرامت انسانی را می‌بخشد. 
 
خرمند بیان کرد: اینگونه زن با اتکا به این سپر ارزشمند، می‌تواند در جامعه حضوری فعال، مؤثر و در عین حال، پاک و سرفراز داشته باشد.
 
این مراسم با حضور پرشور بانوان شهرستان گنبدکاووس برگزار و سخنان خردمند با استقبال و تأیید حاضران رو‌به‌رو شد.
 
انتهای پیام /
نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار