سردار معروفی: نقش گشت «رضویون» در مقابله با مزدوران دشمن/ بسیج بر تأمین امنیت مردم‌پایه تأکید دارد

معاون هماهنگ‌کننده سازمان بسیج مستضعفین گفت: دشمن تلاش می‌کند از درون برای کشور مشکل ایجاد کند، اما مردم همیشه در صحنه طرح و توطئه دشمن را خنثی می‌کنند.
کد خبر: ۷۶۲۴۲۷
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۴۰۴ - ۰۵:۲۸ - 19July 2025

سردار سرتیپ پاسدار «حسین معروفی» معاون هماهنگ‌کننده سازمان بسیج مستضعفین در گفت‌و‌گو با خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، درباره اقدامات بسیج برای مقابله با نفوذ و دستگیری عوامل داخلی دشمن اظهار داشت: بسیج در حوزه‌های نظامی، دفاعی، امنیتی، فرهنگی، اجتماعی و خدمات‌رسانی فعال است.

نقش گشت «رضویون» در دستگیری نفوذی‌ها و معاندین

سردار معروفی عنوان کرد: بسیج در جنگ تحمیلی هشت ساله رژیم بعثی علیه ایران، کامل‌کننده حقیقت دفاع مقدس بود و از ۱۸۸ هزار شهید، بیش از ۹۰ هزار نفرشان بسیجی بودند؛ موضوعی که نشان می‌دهد بسیج همان توده مردم هستند.

وی با اشاره به حضور پرمعنای مردم در گشت‌های محله‌محور «رضویون» و ایست بازرسی بسیج که در جهت تأمین امنیت کشور صورت می‌گیرد، افزود: دشمن تلاش می‌کند که از درون برای کشور مشکل ایجاد کند، اما مردم به صحنه آمده‌اند و این طرح دشمن را خنثی کرده‌اند.

معاون هماهنگ‌کننده سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به میهن‌پرستی جوانان این مرز و بوم و از جمله جوانان دهه هشتادی عنوان کرد: ملت ایران فارغ از هرگونه نگاه و اعتقادی، بسیجی‌وار از کشور حمایت می‌کنند.

سردار معروفی اضافه کرد: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی در عرصه تأمین امنیت و ارتقای اقتدار کشور نقش‌آفرینی می‌کنند و ملت هم از نیرو‌های مسلح حمایت می‌کنند.

وی درباره دستگیری تروریست‌ها و معاندین توسط بسیج گفت: از زمانی که گشت «رضویون» فعال شده دستگیری، احضار و ارشاد‌های زیادی داشتیم و مردم در این زمینه کاملاً نقش‌آفرین بوده‌اند و در جهت تأمین امنیت اقدام کرده‌اند.

معاون هماهنگ‌کننده سازمان بسیج مستضعفین در پایان خاطرنشان کرد: شبکه بسیج، شبکه انقلاب اسلامی است و بر تأمین امنیت مرم‌پایه تأکید دارد.

انتهای پیام/ 281

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار