به گزارش خبرنگار دفاعپرس از اراک، مسابقات مهیج والیبال کارگری شهرستان اراک با حضور ۱۱ تیم از واحدهای صنعتی فعال و سطح بالای فنی و کمی و کیفی برگزار شد.
این مسابقات در ۳ گروه مقدماتی، سپس ۲ گروه صعود کنندگان و مرحله حذفی و رده بندی و فینال برگزار و به ترتیب تیمهای واگن پارس مپنا (قهرمان اسبق کارگران جهان) ،گروه صنعتی آپادانا دیان و ایرالکو به مقامهای اول تا سوم رسیدند.
واگن پارس مپنا بدون باخت به مقام اول این مسابقات رسید و پدیده مسابقات گروه صنعتی آپادانا دیان در سال دوم حضورخود در این مسابقات با شکست تیمهای آذر آب، ماشینسازی، ایرالکو و باخت نزدیک در ۳ ست مقابل تیم اول به مقام نایب قهرمانی نائل شد و تیم والیبال کارگران ایرالکو در رده بندی توانست با شکست تیم کمباین سازی(تیم اخلاق مسابقات) در مقام سوم بنشیند.
صنایع برتر در مسابقات والیبال کارگران شهرستان اراک در زمینه تولید واگنهای مترو و قطار(باری و مسافری) و قطعات جانبی فعالیت و گروه صنعتی آپادانا دیان در صنعت آلومینیوم، ساخت قطعات خودرو و خدمات مرتبط و تولید بردهای الکترونیک فعال است و کارخانه ایرالکو تولیدکننده عمده شمش آلومینیوم است.
مسابقات والیبال کارگران شهرستان اراک در فرم ۲ از ۳ و به میزبانی سالن شرکت واگن پارس مپنا برگزار شد و به زودی مسابقات استانی والیبال کارگری در شهر اراک برگزار و در ادامه تیمهای برتر به مسابقات کشوری و جهانی اعزام میشوند.
انتهای پیام/