دشمن از طریف اختلاف به دنبال تضعیف جامعه است

معاون تبلیغ و فرهنگ عمومی حوزه علمیه اصفهان گفت: امروز نیز دشمن با رصد شرایط داخلی کشور، به دنبال ایجاد اختلاف و تضعیف وحدت جامعه است.
کد خبر: ۷۶۲۴۷۹
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۵ - 14July 2025

به گزارش دفاع‌پرس از اصفهان، حجت‌ الاسلام و المسلمین «سید حسین مومنی» استاد حوزه علمیه اصفهان در مراسم عزای حسینی در مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان، با اشاره به آیه ۵۱ سوره نساء به تبیین لزوم رجوع به امام و ولی فقیه در صورت بروز اختلافات در جامعه پرداخت و اظهار داشت: حضرت امام صادق (ع) در پاسخ به این پرسش که «اوالامر» چه کسانی هستند، فرمودند اوالامر ما اهل البیت هستیم، لذا شناخت امام و ولی جامعه به عنوان محور اصلی، موجب تقویت همبستگی و وحدت در جامعه می‌شود.

دشمن از طریف اختلاف به دنبال تضعیف جامعه است

معاون تبلیغ و فرهنگ عمومی حوزه علمیه اصفهان عنوان کرد: دشمنان اهل البیت (علیهم السلام) همواره از این موضوع هراس داشته‌اند که شیعیان امام را واجب‌الاطاعه می‌دانند و فرماندهی جامعه در اختیار امام قرار می‌گیرد و این محور اصلی دشمنی‌های دشمنان از گذشته تا امروز بوده است.

وی افزود : اگر این محور در بین شیعه نباشد، دشمنی ها نیز معنا پیدا نمی کند و امامان ما نیز زمانی به شهادت رسیدند که دشمنان آنها از این ناحیه احساس خطر می کردند، لذا این آیه می فرماید در اطاعت، امام، واجب الطاعه است و آنجایی که اختلاف می کنید به امام و ولی رجوع نمایید.

حجت‌الاسلام مومنی با اشاره به تاریخ صدر اسلام، به جنگ‌های جمل و صفین اشاره کرد و یادآور شد: دشمنان همواره درصدد ایجاد اختلاف در جامعه اسلامی بوده‌اند، اما اهل البیت (علیهم السلام) در برابر این توطئه‌ها مقاومت کردند.

وی ادامه داد: این مهم است که انسان توجه داشته باشد دشمن در درجه اول درصدد زدن رأس و امام جامعه شیعه است و اگر نتوانست، شیوه دیگر دشمن، ایجاد اختلاف است، همان گونه که در جریان جنگ صفین و جمل، دشمن می خواست همین کار را انجام دهد، اما امیرمومنان(علیه السلام) وارد بازی اختلاف افکنی دشمن نشد.

معاون تبلیغ و فرهنگ عمومی حوزه علمیه اصفهان تاکید کرد: امروز نیز دشمن با رصد شرایط داخلی کشور، به دنبال ایجاد اختلاف و تضعیف وحدت جامعه است.

وی با اشاره به وصیت معروف امیرمومنان در داشتن تقوای الهی و نظم در امور گفت: برخی نظم امر را در معنای بسیار ابتدایی آن به منظم بودن در زندگی تعبیر می کنند در حالی که استفاده از فعل امر در آن دوران به هیچ عنوان در احوال شخصی نیست و «نَظْمِ أَمْرِکُمْ»، یک معنای اجتماعی، وحدت و یکپارچگی و سامان دادن به امور اجتماعی پیدا می کند.

وی با انتقاد از برخی افراد که به‌جای تقویت وحدت، به اختلاف‌افکنی دوباره می‌پردازند، اظهار کرد: چرا باید افرادی که هزینه‌های فراوانی برای کشور ایجاد کرده‌اند، امروز به تریبون‌ها بیایند و بر طبل نفاق بکوبند؟ در حالی که این اقدامات زمینه را برای نفوذ دشمن فراهم می‌کند.

حجت الاسلام والمسلمین مومنی با اشاره به هشدار رهبر معظم انقلاب درباره فتنه‌های داخلی، خاطرنشان کرد: باید مراقب باشیم دشمن از اختلافات داخلی بهره‌برداری نکند و هر صدایی که در تضعیف نظام شنیده می‌شود، از ناحیه دشمن تغذیه می‌شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها