آبرسانی به ۴۲ روستای خراسان شمالی با مشارکت بسیج سازندگی اجرایی شد

مسئول بسیج سازندگی سپاه حضرت جوادالائمه (ع) خراسان‌شمالی گفت: بسیج سازندگی استان در راستای محرومیت‌زدایی و ارتقای سطح رفاه در مناطق روستایی، عملیات آبرسانی را در قالب دو مجتمع بزرگ در دست اجرا دارد. مجتمع شیرین‌دره در شهرستان بجنورد شامل ۶۸ روستا و مجتمع زیدرسرانی در شهرستان شیروان شامل ۲۹ روستا، تحت پوشش طرح‌های آبرسانی قرار دارند و تاکنون در قالب این دو طرح، به ترتیب ۲۰ روستا در شیرین‌دره و ۲۲ روستا در زیدرسرانی از آب شرب سالم برخوردار شده‌اند.
کد خبر: ۷۶۲۵۶۰
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۲ - 19July 2025

به گزارش دفاع‌پرس از خراسان شمالی، «سیدجعفر سبزه» مسئول بسیج سازندگی سپاه حضرت جوادالائمه (ع) خراسان شمالی در جمعی از خبرنگاران، اظهارداشت: بسیج سازندگی این استان در راستای محرومیت‌زدایی و ارتقای سطح رفاه در مناطق روستایی، عملیات آبرسانی را در قالب دو مجتمع بزرگ در دست اجرا دارد. مجتمع شیرین‌دره در شهرستان بجنورد شامل ۶۸ روستا و مجتمع زیدرسرانی در شهرستان شیروان شامل ۲۹ روستا، تحت پوشش طرح‌های آبرسانی قرار دارند و تاکنون در قالب این دو طرح، به ترتیب ۲۰ روستا در شیرین‌دره و ۲۲ روستا در زیدرسرانی از آب شرب سالم برخوردار شده‌اند.

آبرسانی به ۴۲ روستای خراسان شمالی با مشارکت بسیج سازندگی اجرایی شدسرهنگ سبزه با اشاره به تأمین منابع مالی مورد نیاز این پروژه‌های آبرسانی، افزود: برای اجرای این طرح‌ها، در مجموع یک‌هزار و ۷۱۵ میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته است که از این میزان، یک‌هزار و ۵۱۰ میلیارد ریال به مجتمع شیرین‌دره و ۲۰۵ میلیارد ریال به مجتمع زیدرسرانی تعلق دارد.  در سال جاری نیز آبرسانی به ۱۲ روستای دیگر شامل اترآباد، کلانتر، کشک‌آباد، آغجه، رحیم‌داد، قره‌چای، قلعه استاد، کلاین، سلولی، شاه‌اجاق، تات، برازانلو و دربند در دستور کار قرار دارد و پیش‌بینی می‌شود با تأمین ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار، این طرح‌ها تا پایان سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری برسند.

مسئول بسیج سازندگی سپاه حضرت جوادالائمه (ع) خراسان‌شمالی در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه قرارگاه اقتصاد مقاومتی این نهاد یک‌هزار و ۶۷ شغل در سال مالی جاری (تیر۱۴۰۳ تا تیر۱۴۰۴) در استان ایجاد کرد که در این رابطه یکهزار و ۵۵۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شد، صریح کرد: طرح‌های اشتغال استان در سه حوزه کشاورزی، صنعت، خدمات بوده است که بیشترین شغل‌ها در بخش کشاورزی ایجاد شده است،  در این بازه زمانی ۵۰ نیروگاه ۵ کیلو واتی نیز در سطح استان ایجاد شده است و علاوه بر این ۵۰ نیروگاه در حال اجرا می‌باشد و ایجاد ۱۷۶ نیروگاه پنج کیلو واتی دیگر نیز در برنامه ۱۴۰۴ قرار دارد که تلاش می‌کنیم، عملیاتی شود.

وی با بیان اینکه تفکر بسیجی به معنای تلاش برای ایستادگی و خود اتکایی است تا به توسعه، پیشرفت و آبادانی در همه عرصه‌ها برسیم و بسیج سازندگی در جهت رفع نیاز‌های حیاتی جامعه گام برمی‌دارد گفت: این نهاد انقلابی در راستای خدمت به مردم، طرح‌های مختلفی را اجرا می‌کند که اشتغالزایی در جامعه نیز از اولویت‌ها است.  افراد متقاضی ایجاد کسب و کار‌های کوچک و خوداشتغالی می‌توانند با مراجعه به بسیج سازندگی نواحی مقاومت، تسهیلات اشتغال دریافت نمایند.

انتهای پیام/

 
 
 

 

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار