به گزارش خبرنگار دفاع پرس از البرز،شهید «عباس پیر ویسی» در ۱۸ فروردین ۱۳۴۶ در تهران و در خانوادهای مذهبی و متدین به دنیا آمد. او دوران کودکی خود را در فضایی پر از مهر و معنویت گذراند و از همان سنین پایین به تحصیل علوم دینی و حوزوی روی آورد. پس از گذراندن دوره ابتدایی و راهنمایی، در حوزه علمیه شرق تهران و مدرسه علمیه کرمانیهای قم به تحصیل پرداخت و دروس حوزوی را به صورت مستمر دنبال کرد.
با آغاز جنگ تحمیلی، «عباس پیر ویسی» تحصیلات خود را موقتا رها کرد و با عشق و علاقه به دفاع از کشور و ارزشهای انقلاب اسلامی به جبهههای نبرد حق علیه باطل اعزام شد. او علاوه بر مبارزه در جبهههای نظامی، در مقابله با گروهکهای ضدانقلاب نیز فعال بود و همواره از بصیرت و آگاهی بالایی برخوردار بود.
این شهید بزرگوار در عملیات والفجر ۸ که یکی از مهمترین و حساسترین عملیاتهای دفاع مقدس بود، در منطقه عملیاتیام الرصاص حضور داشت و در تاریخ ۲۴ بهمن ۱۳۶۴ بر اثر موجگرفتگی به شهادت رسید. شهادت او نشانهای از جانفشانی و ایثارگری جوانانی بود که با عشق به خدا و امام زمان (عج) در راه حفظ امنیت و اقتدار کشور گام برداشتند.
شهید «عباس پیر ویسی» دارای اخلاقی نیکو، متواضع و با تقوا بود و همواره به دوری از غیبت و حقالناس تأکید داشت. از جمله توصیههای او به خانواده و اطرافیان، صرفهجویی در هزینههای غیرضروری و اختصاص آن برای حمایت از رزمندگان بود.
مزار این شهید والامقام در امامزاده محمد (ع) کرج واقع شده و یاد و نام او همچنان چراغ راهی برای جوانان و علاقمندان به ارزشهای انقلاب اسلامی است.
وصیتنامه شهید «عباس پیر ویسی» نشاندهنده عشق و علاقه او به آرمانهای انقلاب و توصیه به حفظ وحدت و تبعیت از ولایت فقیه است؛ او در این وصیتنامه با صلابت اعلام کرد که تا آخرین نفس از آرمانهای امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب حمایت خواهد کرد.
انتهای پیام/