به گزارش خبرنگار دفاعپرس از همدان، سردار سرتیپ دوم پاسدار «مهدی ظفری»، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت استان همدان، در دیدار با خانواده شهید سپهبد علی شادمانی ضمن گرامیداشت مقام شامخ این شهید والامقام اظهار داشت: اگر در جمع خواهران و دختران این مرز و بوم کسی بخواهد درباره شهید شادمانی سخنی بگوید، باید ابتدا اخلاص و تبعیت خود از ولایت را با خداوند مشخص کند، چرا که این شهید بزرگوار شخصیتی کمنظیر و بیبدیل داشت که باید با معیارهای خاصی درباره او سخن گفت.
وی با اشاره به سابقه طولانی مجاهدتهای شهید شادمانی از آغاز جنگ تحمیلی تاکنون افزود: از همان روزهای آغازین دفاع مقدس در مناطق سرپلذهاب، قراویز، شهرک المهدی، و دیگر مناطق، این شهید عزیز همواره در میدان حضور داشت. سه چهار روز قبل از شهادتش، آخرین تماس ما برقرار شد. به او گفتم: شما بگویید ما چه وظیفهای داریم؛ گفت شما یک سربازید و باید بمانید.
سردار ظفری ادامه داد: در زمانی که منافقین فشار زیادی وارد کردند و به مرزها نزدیک شدند، امنیت کرمانشاه و کردستان به شدت تهدید شد. اگر جسارت، برنامهریزی و مدیریت عملیاتی شهید شادمانی نبود، پنج یا شش استان کشور دچار مشکلات جدی میشدند. او شبانهروز در کوهها و مناطق عملیاتی در حال جابهجایی بود و نه خستگی میشناخت و نه توقف.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس همدان تأکید کرد: شهید شادمانی نه تنها در همدان بلکه برای مردم کرمانشاه و کردستان هم رفیق و تکیهگاه بود. در کردستان، او را نه صرفاً بهعنوان فرمانده، بلکه به عنوان یک منجی میشناسند. ابتدا برای فرماندهی قرارگاه عملیاتی خاتمالانبیاء از طرف مقام رهبر معظم انقلاب اسلامی مطرح شدند، اما خودش نامه نوشت و پیشنهاد داد که فردی شایستهتر، همچون سردار رشید، این مسئولیت را بر عهده بگیرد.
سردار ظفری افزود: ذهن طراحی و علم عملیاتی شهید شادمانی بینظیر بود. بسیاری از طراحیهای راهبردی در سطح کلان نظامی با حضور فعال و مؤثر ایشان صورت میگرفت. در مواردی که حضور نداشتند، حضرت آقا تأکید داشتند که حتماً نظر ایشان در طرح لحاظ شود.
سردار ظفری در ادامه افزود: او حتی در مأموریتهای حساس هیچگاه خود را بر دیگران مقدم نمیدانست. تواضع او مثالزدنی بود. بارها دعوت میشد در برنامهها شرکت کند اما ترجیح میداد گمنام بماند. نامش را از بینامی و خدمت صادقانه بهدست آورده بود.
وی در پایان تصریح کرد: همدان باید برای معرفی این شهید تلاش کند. دانشگاهها، حوزههای علمیه و نهادهای فرهنگی باید بسیج شوند تا ابعاد شخصیتی شهید شادمانی بهدرستی معرفی شود. شورای راهبردی تفکر شهید شادمانی نیز به زودی با هدف ترویج اندیشههای او راهاندازی خواهد شد.
انتهای پیام/