به گزارش دفاعپرس از خراسان رضوی، «سید محمدجواد هاشمینژاد» دبیرکل بنیاد هابیلیان در دیدار با خانوادهی شهیدان «مهسا احمری، حامد و میلان صابر» ضمن عرض تسلیت به این خانواده که سه تن از عزیزان خود را از دست دادهاند بر جایگاه رفیع پدر و مادرِ شهید تأکید کرد و اظهار داشت: مقام پدر و مادر شهدا، همتراز مقام شهیدان است؛ چراکه شهید در آغوش چنین خانوادههایی بالیده است.
وی بنیاد هابیلیان را خانهی گرم همهی خانوادههای شهدای ترور خواند و افزود: هر دلی که در سوزِ ازدستدادن عزیزش در حملات تروریستی میسوزد، عضو این خانوادهی بزرگ است.
هاشمینژاد، با یادآوری شهادت پدرش، سیدعبدالکریم هاشمینژاد به دست منافقین گفت: ترور، زخمی کهنه بر پیکرِ ملت ماست؛ زخمی که هنوز خون میچکد؛ و امروز، نام حامد، مهسا و میلان هفتساله به لیست بلند ۲۳ هزار شهید ترور این سرزمین پیوسته است.
در ادامه نوبت به پدر و مادر شهیده رسید. مادر شهیده مهسا احمری، روایت زندگی دخترش را اینگونه روایت کرد: دخترم، تکدخترِ خانواده بود. مدرک دکترای خودش را از دانشگاه دولتی تبریز گرفته بود. استاد دانشگاه هرمزگان بود و در بندرعباس کلینیک داشت. دامادم، حامد آقا، هم در بندر عباس مهندس سازمان بنادر بود.
وی در ادامه از نوهی هفتسالهاش، میلان صابر گفت: میلان متولد ۳۱ شهریور بود و هنوز هفت سالش نشده بود. یک سال زودتر به مدرسه رفت. بهتازگی کلاس اول را تمام کرده بود و بسیار زرنگ و نابغه بود. اگر زنده میماند حتماً از دانشمندان آیندهی کشورمان میشد. در مسابقهی اسکیت در سطح استان هرمزگان هم اول شده بود.
اما سؤالی که مدام ذهن ما را درگیر کرده بود، اینکه چه چیزی این خانواده کوچک را از هرمزگان به آستانه اشرفیه کشانده بود؟ پدر شهیده مهسا احمری پاسخ به این سؤال را اینگونه میدهد: شوهرخواهر حامد آقا یکی از دانشمندان هستهای بود که فرزند ۱۷ سالهاش شهید شد. بچهها برای تشییع پیکرش به آستانه اشرفیه رفتند. سه، چهار روز آنجا بودند. در تماسی که با ما داشت گفت، مادر شهید که خواهر حامد آقا بود بسیار بیقراری میکند، ما تا چهارشنبه اینجا هستیم. شب سهشنبه پس از ورود دکتر صدیقی صابر به آن خانه، این اتفاق افتاد و با موشک آنجا را با خاک یکسان کردند.
وی ادامه داد: صهیونیستها فقط ادعا دارند مردم را نمیکشند. بهخاطر یک نفر، ۱۵ نفر را بهشهادت رساندند. در میدان تجریش تهران هم دیدید، به مردمی حمله کردند که پشت چراغ قرمز بودند و چه فاجعهای رخ داد.
پدر شهیده احمری در ادامه با لحنی مستحکم و با افتخار از مؤلفههای قدرت جمهوری اسلامی ایران گفت: خدا را شکر که مثلث قدرت ایران، صهیونیستها را وادار کرد که به آمریکا پناه ببرند. واقعاً این مثلث قدرت که شامل حضور مردم، قدرت نیروهای مسلح و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی هست، باعث شد باوجودآنکه خوابهای سنگینی برای ایران دیده بودند، پوز آنها به خاک مالیده شود.
هاشمینژاد سپس به آیه ۶۵ سوره انفال اشاره کرد که خداوند میفرماید مؤمنان را به جنگ برانگیز که اگر از شما بیست نفر صابر باشند بر دویست نفر چیره میشوند، و اگر از شما صد نفر [صابر]باشند بر هزار نفر از کافران چیره میشوند و گفت: ۱۲ کشور در جلوی صهیونیستها سر خم کردند و بهنوعی به آنها کمک کردند و ایران بهلطف خدا کاری کرد که در هشت دههی اخیر نچشیده بودند. در تاریخ پس از صدر اسلام، هیچ کشور و ملتی را سراغ نداریم که مردم بهخاطر دین خدا و اعتلای نام ائمه اطهار اینگونه جانبازی کنند. این همان وعدهی الهی است که پیروزی را به ارمغان میآورد.
انتهای پیام/